Haberler

Dünya Barışı İçin İsviçre'den Yola Çıktı, 14 Aydır Yürüyor

Dünya barışı için İsviçre'den yola çıktı, 14 aydır yürüyor İsviçre'den yola çıkan 21 yaşındaki genç, dünya barışı için başladığı yürüyüş kapsamında Muş'a ulaştıMUŞ - Dünya barışına dikkat çekmek için İsviçre'den Hindistan'a gitmek için yola çıkan Benjamin, Muş'a geldi.

Dünya barışı için İsviçre'den yola çıktı, 14 aydır yürüyor

İsviçre'den yola çıkan 21 yaşındaki genç, dünya barışı için başladığı yürüyüş kapsamında Muş'a ulaştı

MUŞ - Dünya barışına dikkat çekmek için İsviçre'den Hindistan'a gitmek için yola çıkan Benjamin, Muş'a geldi.

21 yaşındaki İsviçre vatandaşı Benjamin isimli genç, dünya barışı için yollara düştü. 14 ay önce İsviçre'den yola çıkan şahıs Muş'a ulaştı. Bir el arabasına yüklediği yaşam malzemeleriyle yürüyüşe başlayan genç, kendisini araçla götürmek isteyenlerin taleplerini de geri çeviriyor. Bir gece Varto'da doğada kalan Benjamin, Bitlis'in Tatvan ilçesine doğru yürüyüşe geçti.

Yürüyüşle ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Benjamin, İsviçre'den geldiğini belirterek, "Şimdi, büyük yolculuklar yapıyorum. İsviçre'den başladığım yürüyüşü Hindistan'da sonlandıracağım. Dünya barışı için yürüyüşe başladım. İsviçre'den burası 1 yıl 2 ay sürdü. İsviçre'den Hindistan ise 2,5 yıl sürüyor. 14 aydır yoldayım ve yolculuğumu yürüyerek gerçekleştiriyorum. Buradan Tatvan, Van, İran, Afganistan ve Pakistan üzeri Hindistan'a geçeceğim. Bu yürüyüşü sadece barışa dikkat çekmek için yapıyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İsviçre Tatvan Muş Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title