Haberler

Dünürlerin Kavgası Ölümle Bitti

İzmir'in Konak İlçesinde Kızlarını Göremeyen Bir Baba, Oğlunu da Alarak Damadının Evine Gitti. Damadı ve Dünürü ile Tartışan Baba, Dünürünü Elinde Silahla Görünce Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti.

İzmir'in Konak ilçesinde kızlarını göremeyen bir baba, oğlunu da alarak damadının evine gitti. Damadı ve dünürü ile tartışan baba, dünürünü elinde silahla görünce kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Şeker hastası olduğu belirlenen 48 yaşındaki Tuncay Taştan, kızıyla telefonda görüştürülmeyince oğlu Turgay ile beraber kızı Gamze Yılmaz'ın evine gitti. Kapıda dünürü Kenan Yılmaz (44) ve damadı Murat Yılmaz'la karşılaşarak kızıyla neden görüştürülmediğini söyleyen Tuncay Taştan, tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre, dünür Kenan Yılmaz'ın elindeki silahı gören kız babası Tuncay Taştan fenalaşarak yere düştü. Özel bir otomobille Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan

Tuncay Taştan, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Ölen Tuncay Taştan'ın kızı Gamze ve oğlu Turgay Taştan ise babalarının ölümünden karşı tarafın suçlu olduklarını iddia ederek şikayetçi oldu.

Olayın ardından damat ve babası polis tarafından "Ölüme sebebiyet" vermek suçundan gözaltına alındı. Savcılık tarafından ifadesi alınan damat ve babası serbest bırakıldı.

(ARÇ-Mİ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title