Haberler

Dünden Bugüne Bosna-Hersek ve Aliya İzzetbegoviç Uluslararası Sempozyumu" Başlıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Birbirinden değerli konuşmacıların anlatımıyla Türkiye'den Bosna Hersek'e uzanan gönül köprüsünün güçleneceği "Dünden Bugüne Bosna-Hersek ve Aliya İzzetbegoviç Uluslararası Sempozyumu" 10-11 Mayıs tarihlerinde Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. "Dünden Bugüne Bosna-Hersek ve Aliya İzzetbegoviç Uluslararası Sempozyumu" ile iki dost ülke, Türkiye ve Bosna Hersek halkı bir araya gelerek ortak tarih ve kültürü yeniden canlandırıyor.

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde 10 Mayıs Perşembe günü 09.30'da açılışı yapılacak ve 2 gün sürecek programda yurt içi ve yurt dışından birçok akademisyen, politikacı ve yazar, iki ülkenin tarih boyunca kopmayan bağlarını ve Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'in kültürel mirasını anlatacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Aliya İzzetbegoviç Bosna - Hersek Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title