Haberler

Dündar ve Şahin Doğanbey Sakinleriyle Buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile beraber Kiremitçi ve Doğanbey mahallelerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile beraber Kiremitçi ve Doğanbey mahallelerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi.

Her hafta en az bir mahalleyi ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kiremitçi ve Doğanbey mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların şikayet ve taleplerini dinleyen Başkan Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Kiremitçi Mahalle Muhtarlığı'nda soruları cevapladı. Kiremitçi ve Doğanbey mahallelerinin Bursa'nın merkezinde, yeni ve modern yapılaşmanın, yerleşimin olduğu bir bölgede yer aldığını ifade eden Dündar, "Ancak, hala TOKİ ile devir meselelerinden kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşanıyor. Bu bölgenin bence en önemli meselesi yönetimin burada oturan vatandaşlara devredilmemiş olması. Öncelikle bunun halledilmesi gerekiyor" dedi.

Dündar, "Doğanbey ve Kiremitçi, bölgede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinin ardından bazı sıkıntılar yaşıyor. Bunun temelinde yönetim meselesi yatıyor. Belediye olarak biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Temizlik, çevre düzenlemesi, park ve yeşil alanların bakımı gibi konularda bir sıkıntı yok. Bizim yönetimin izni ve bilgisi olmadan, okul, sağlık ocağı ve benzeri bir takım hizmetleri yapmamız mümkün değil. Vatandaşlarımızın bir kısmı bunu biliyor, ancak bilmeyenler belediyenin kendileriyle ilgilenmediğini düşünüyor. Böyle bir şey asla söz konusu değil. Muhtarımız olsun, mahalle temsilcilerimiz olsun bizlere talepleri iletiyor ve bizler de kendi sorumluluk alanımızla ilgili işleri aksatmadan yerine getiriyoruz. İnşallah TOKİ yönetimi ile vatandaşlarımız arasındaki ihtilaflar sona erer ve söz konusu diğer talepleri de en kısa sürede yerine getiririz" dedi.

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, "Yaşanan sıkıntıların büyük oranda vatandaş ve yönetim arasında olduğu anlaşılıyor. Başkanımız, hizmet ve iletişim noktasında bir sıkıntı olmadığını söylüyor. Muhtarımız da aynı görüşü paylaşıyor. Mahalle sakinlerinin TOKİ ile idari anlamda yaşadıkları sorunu çözmek için belediye ile ortak hareket etmeleri en doğrusu olur. Bizler de gerekli takipleri yapacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Dündar Hüseyin Şahin Doğanbey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title