Haberler

Dün Çok Konuşuldu Ama Bugün Başka İddia Atıldı!

Güncelleme:

'Dünya Güzellerim'in yeni sezonunda Banu Alkan'ın olmayacağını ve yerine Demet Akalın, tarafından yalanlandı.

"İŞİM GÜCÜM VAR BENİM"

Twitter adresinden bu iddia ile ilgili konuşan Demet Akalın, "Ne alaka ya? Hiç böyle bir teklif gelmedi yalan haber. Ben o kadar boş muyum, işim gücüm var." açıklamasını yaptı.

"YILMAZ MORGÜL VE HANDE YENER'E MÜJDE!

Yapımcı firma Demet Akalın'a çok cazip bir teklif götürdü. Yeni sezonda, Dünya Güzellerim'de Banu Alkan'ın yerine Demet'i izleyeceğiz.

Geçtiğimiz günlerde benimde telefonla bağlandığım Beyaz Magazin'e, bu sefer Yılmaz Morgül bağlanmış. Programın sunucusu yazar Ali Eyüboğlu Yılmaz Morgül'e, "Demet Akalın'ın sesini ve sahnesini nasıl buluyorsun?" diye bir soru sormuş. Morgül, "Ses ve sahne olarak maalesef." demiş. Bu arada Hande Yener hemen bir tweet atmış ve Morgül'ü tebrik etmiş. Morgül kendi programında Demet Akalın'a, "Seninle gurur duyuyorum, pop müzikte Ajda Pekkan'dan sonra sen fırtınalar estirdin." demişti! Ama bu sözlerini unutmuş. Bende şimdi Morgül ve Yener'e bir müjde vermek istedim. Sizin beğenmediğiniz Demet, daha önce Diva ile beraber jüri üyeliği yapmıştı, bu sene ise Diva ile dünyayı gezecek."

Kaynak: Bültenler / Magazin

Yılmaz Morgül Demet Akalın Hande Yener Banu Alkan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title