Haberler

Dümen'in Kapısına Dayanan Alacaklısı Olay Çıkardı

Beyoğlu'nda, Doktor Haydar Dümen'in Alacaklısı Olduğunu İddia Eden Şahıs, Ofisin Kapısına Dayanınca Olay Çıktı. Doktor Dümen'in Kızının 7 Bin 800 YTL Olan Dershane Borcunu Ödemediğini Öne Süren Eğitim Kurumu Sorumlusu, Dümen'in Kendisine Hakaret Ettiğini İleri Sürdü.

Beyoğlu'nda, Doktor Haydar Dümen'in alacaklısı olduğunu iddia eden şahıs, ofisin kapısına dayanınca olay çıktı. Doktor Dümen'in kızının 7 bin 800 YTL olan dershane borcunu ödemediğini öne süren eğitim kurumu sorumlusu, Dümen'in kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü.

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Sıraselviler Caddesi No:34 Mercan Apartmanı kat 2'de bürosu bulunan Haydar Dümen'in bürosunda alacak verecek meselesi nedeniyle kavga çıktığı iddia edildi. Bunun üzerine polis ekipleri Dümen'in bürosuna geldi. Bu sırada tartışmalar devam etti. Daha sonra dışarı çıkan Koç Eğitim Muhasebe sorumlusu olduğunu söyleyen Kadir Ongunyurt, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Haydan Dümen'in kızı Çağla'nın evinde bir ay boyunca 9 öğretmen 3'er saat İngilizce dil eğitimi aldığını,

ancak Haydar Dümen ve eşi Gül'ün 7 bin 800 YTL olan kurs ücretini ödemediğini ileri sürdü. Ongunyurt, "Haydar Dümen'in kızına evinde özel ders verdik. Kendisine daha önce borcu için telefon ettim ancak bana hareket etti. Buraya gelmemi istedi. Ben buraya gelerek borcumun ödenmesini istedim. Bu sırada aramızda tartışma yaşandı. Ben de polise haber verdim. Onlar da polis çağırmış olabilir. Bütün mesele bu. Paramızı tahsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Haydar Dümen utancından dışarı çıkmıyor. Bana 300

metre karelik odasını, evini anlatıyor. Bana ne bunlardan ben alacağımı istiyorum" diyerek ayrıldı.

Öte yandan, Dümen'in ofisinin bulunduğu apartmanın kapısında bekleyen gazeteciler, Dümen'le görüşmek istedi. Gazetecilerle kapı arkasından konuşan sekreteri ise Dümen ve eşi Gül'ün içerde olmadığını iddia ederek açıklamaların asılsız olduğunu öne sürdü.

(CİN-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title