Haberler

Dumankaya İnşaat, Kurtköy'de Ev ve İş Yaşamını Birleştirecek

Dumankaya İnşaat, Ev ve İş Yaşamını Birleştirmeyi Amaçlayan 376 Konutluk Yeni Bir Konut Projesi Gerçekleştirecek.

Dumankaya İnşaat, Kurtköy'de 376 daireden oluşan Dumankaya Flex Kurtköy ismiyle yeni bir konut projesi gerçekleştireceğini açıkladı.

Projeyi tanıtmak üzere düzenlenen basın toplantısında konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, 'Dumankaya Flex Kurtköy' adını verdikleri projenin Kurtköy'deki ticari hareketlilik göz önüne alınarak home office konseptinde geliştirildiğini belirtti. Uğur Dumankaya, projenin yeri itibariyle birçok avantaja sahip olduğunu kaydederek, "Kurtköy bölgesi Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul'un en hızlı gelişen ticari merkezlerinden birisi oluyor. Bölgedeki bu ticari hareketliliği düşünerek 376 home office'den oluşan Dumankaya Flex Kurtköy'ü geliştirdik. Dumankaya Flex Kurtköy sunduğu sosyal imkanlar ve yüksek teknolojilerle ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştirecek nitelikte bir proje" dedi.

Dumankaya 1+1 ve 2+1 daireler şeklinde olacak home office konseptli stüdyo dairelerin 84 bin ile 147 bin TL fiyat aralığında olacağını söyledi. Dumankaya, home office konseptiyle ev-iş arasını 3 saniyeye indireceklerini belirterek, Pusula Business adını verdikleri hizmetle ilgili olarak "Bu hizmetle birlikte iş yaşamını kolaylaştıracak birçok imkan sunuyoruz. Bunların arasında 7/24 call center hizmeti, firma çalışanlarına yönelik hobi organizasyonları, tam donanımlı toplantı salonları, indirimli araç kiralama gibi hizmetler var" diye konuştu.

-PROJE ÇEVRECİ ÖZELLİĞİ İLE LEED SERTİFİKASINA ADAY-

Uğur Dumankaya, projenin planlama aşamasında ulusal normlarda çevreyi ve doğal yaşamı korumacı bir anlayış izlediklerine vurgu yaptı. Altyapı ve mimari özellikleriyle projenin Leed Sertifikası'na aday olduğunu hatırlatan Dumankaya şöyle konuştu:

"Dumankaya Flex Kurtköy'de ısı ve ses yalıtımıyla daha az maliyet, daha az karbon salınımı, yeşil çatı uygulamasıyla yağmur suyundan yararlanma, atık sisteminin yükünü hafifletme bölge florasından oluşturulan yeşil katmanlarla oksijen üretimi gibi birçok konuda çevreye daha duyarlı bir yaşam alanı hedefliyor."

Dumankaya Flex Kurtköy'de 5 ayrı blokta toplam 376 adet home office bulunduğunu belirten Uğur Dumankaya, 40-66 metrekare arası stüdyo home office'ler, 60-86 metrekare arası 1+1 home office'ler ve 90-154 metrekare arası 2+1 home office'lerin projedeki daire tiplerini oluşturduğunu söyledi.

-2011 YILININ İLK YARISINDA 400 MİLYON TL'LİK YATIRIM-

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya da 2011 yılında gerçekleştirecekleri projeler hakkında da bilgi verirken, ilk 6 aylık dönemde Gizlibahçe'de 3 projelerinin olduğunu, bu kapsamda 410 konut ve 50 villa inşa edeceklerini açıkladı. Bahçeşehir'de de bin 500 konut inşa etmeye hazırlandıklarını ekleyen Dumankaya, bu projelerin toplam yatırım bedelinin de 400 milyon TL olacağını belirtti.

2010 yılında 325 milyon TL yatırım yaparak yüzde 25'in üzerinde bir büyüme gerçekleştirdiklerini kaydeden Ali Dumankaya, 2011 yılında da büyümelerini sürdüreceklerini söyleyerek, Eylül ayında satışına başladıkları "Cadde' projelerinin de yüzde 60'ının satıldığını bildirdi.

Dumankaya Flex Kurtköy projesinin ise 2013 yılının Ağustos ayında teslim edileceğini ve bu proje için özel bir ödeme planı sunduklarını belirten Ali Dumankaya, "Peşinatsız bir ödeme kampanyası hazırladık. Ayda 839 TL'lik taksitler halinde 120 ay vadeyle satılacak konutlarımız. Peşinat yerine 2012 sonuna doğru bir ara ödememiz olacak" şeklinde konuştu.(ANKA)

(AD/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title