Haberler

Düğününe Davet Eden Kardeşini Silahla Yaraladı

Adana'da Bir Kişi, Kendisini Düğününe Davet Eden Kardeşini Pompalı Tüfekle Yaraladı. Olay Sırasında Kahvehanede Oturan 3 Kişi de Çeşitli Yerlerinden Yaralandı.

Adana'da bir kişi, kendisini düğününe davet eden kardeşini pompalı tüfekle yaraladı. Olay sırasında kahvehanede oturan 3 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet B. (21), dün başlayan düğününe davet etmek için ağabeyi Halil B'nin evine gitti. Halil B., düğününe katılmasını istediği kardeşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, evdeki pompalı tüfeği alan Halil B., kovaladığı kardeşi Mehmet B.'ye Yenibey Mahallesi 32. Sokak içerisinde ateş etti. Göğsünden ve ayağından yaralanan Mehmet B. ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Mehmet B.'nin hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Bu arada, Halit B.'nin kardeşinin ardından rastgele ateş açması sonucu kahvehanede oturan kamyon şoförleri Zübeyr Arslanparçası (48) ve Mehmet Emin Karatepe ile Sabahattin Karatepe (18) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar kendi imkanlarıyla gittikleri Adana Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde ayakta tedavi gördükten sonra ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Kamyon şoförü Mehmet Emin Karatepe, sabah Ordu'dan mal getirdiğini belirterek, "Çay içmek için kahvehaneye gittim. O arada kahvenin önüne biri elinde pompalı diğeri kaçan iki kişi geldi. Tüfekli olan ateş etmeye başladı. Hem o kaçak kişiyi hem de bizi vurdu" dedi.

Düğün günü dünya evine girmeye hazırlanan kardeşi ile 3 kişiyi yaralayan Halil B.'nin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

(FK-AB-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title