Haberler

Düğünde Sahne Alan İbrahim Tatlıses'e Altın Saçıldı

Moda Tasarımcısı Begüm Ersaraç, İki Yıldır Birlikte Olduğu Tekstilci Recep Aydemir'le Sait Halim Paşa Yalısı'nda Düzenlenen Törenle Dünya Evine Girdi. Düğün Törenine Osman Yağmurdereli, İbrahim Tatlıses, Kadir İnanır, İTO Başkanı Mehmet Yıldırım, Tuğba Ekinci'nin de Aralarında Bulunduğu Çok Sayıd...

Moda tasarımcısı Begüm Ersaraç, iki yıldır birlikte olduğu tekstilci Recep Aydemir`le Sait Halim Paşa Yalısı`nda düzenlenen törenle dünya evine girdi. Düğün törenine Osman Yağmurdereli, İbrahim Tatlıses, Kadir İnanır, İTO Başkanı Mehmet Yıldırım, Tuğba Ekinci`nin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Damadın şahitliğini Sami Hoştan, gelinin şahitliğini ise Sedat Çolak yaptı. Nikah töreninden sonra Elif Karlı, Deniz Seki ve İbrahim Tatlıses sahne aldı.

İBO`YA ALTINLAR SAÇILDI, DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU

İbrahim Tatlıses sahneye çıkarak gelin ve damada mutluluklar diledi ardından şarkılarını söylemeye başladı. Tatlıses`in ilk şarkısı sırasında kadın bir davetli sahneye çıkarak bir kutu altını İbrahim Tatlıses`in başından döktü. Tatlıses ilk defa altın dökülen sanatçı olduğunu vurgulayarak ¨Toplayayım mı, toplamamayayım mı?¨ diye sordu. Tatlıses eline düşen küçük altını gece boyunca bırakmadı. Kadir İnanır`ın masasına giden Tatlıses elindeki altını ünlü sinema sanatçısına gösterdi. Düğünde İbrahim Tatlıses için dolarlar da havada uçuştu. Masaları tek tek gezen Tatlıses`e gece boyunca dolar yağdı. Yerdeki dolarlar daha sonra saz sanatçılarından biri tarafından tef içine toplandı. Gece boyunca 10 binlerce doların yere saçıldığı tahmin ediliyor.

KORSE MAĞDURU DENİZ SEKİ: ¨UTANIYORUM¨

Gecede ilk olarak sahne alan Elif Karlı şarkıcı Deniz Seki`yi sahneye çağırdı. ¨Korse nerde korse¨ diye soran Karlı`dan mikrofonu alan Deniz Seki, ¨Utanıyorum¨ dedi. Seki ¨Arkadaşımın kızı evleniyor daha benim çocuğum bile yok. Düşünün artık ne acıklı bir durumdayız¨ diyerek güldü. Deniz Seki kendisinden sonra sahneye çıkacak İbrahim Tatlıses`e dönerek ¨Kürtçe¨ konuştu ardından Tatlıses`i sahneye davet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title