Haberler

Düğünde Kameramanı Öldüren Maganda Kurşununa 16 Yıl 8 Ay Hapis

Samsun’da düğünde havaya ateş açan ve düğünü çeken kameramanın ölümüne yol açan şahıs 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da düğünde havaya ateş açan ve düğünü çeken kameramanın ölümüne yol açan şahıs 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, geçen 11 Temmuz 2016 tarihinde Samsun'un Çarşamba ilçesi Kabaceviz Mahallesi'ndeki bir düğün töreninde meydana geldi. Düğün töreninin çekimlerini yapan 20 yaşındaki Erhan Oruç, düğüne gelen ve tabancayla rastgele havaya ateş açan 68 yaşındaki İsmail D.'nin tabancasından çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kameraman Erhan Oruç, 17 gün sonra hastanede hayatını kaybetti.

Olaydan sonra jandarma tarafından gözaltına alınan ve 12 Temmuz 2016 tarihinde tutuklanarak Çarşamba A Tipi Kapalı Cezaevine konulan İsmail D. hakkında Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. İsmail D.'nin tabancası ile ölen gencin kafasına isabet eden mermi çekirdeğinin birbiriyle örtüştüğü tespit edildi.

Bugün görülen davanın son duruşmasında Oruç ailesinin avukatı Rıfat Bülbül, tutuklu sanık İsmail D.'nin cezalandırılmasını talep ederek, "Dosyanın mevcut delil ve bayan durumlarına bakıldığında olayın meydana geliş şekli olası kast unsurunun oluşması ile gerçekleşmiştir. Mahkeme ceza tayinine giderken sanığın daha önceki sabıka durumu göz önüne alındığında üst hadden verilmesi, yine sanığın suçu işlediğine yönelik bilirkişi raporları mevcut iken suçlamaları tüm aşamada kabul etmemesinden dolayı indirim hükümlerinden yararlandırılmaması kanaatindeyiz" dedi.

İsmail D. suçlamaları kabul etmezken, mahkeme heyeti söz konusu şahsı "olası kasıtla ölüme sebep olmak" suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title