Haberler

Düğünde İstediği Şarkı Çalınmadığı İçin Ortalığı Birbirine Katan Cezaevi Firarisi Yakalandı

Güncelleme:

Düzce'de, düğünde istediği şarkı çalınmadığı için arbede çıkarıp 6 kişiyi yaralayan cezaevi firarisi, polis tarafından gözaltına alındı

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde düğünde istediği parça çalmadığı için ortalığı birbirine katarak 6 kişinin yaralanmasına neden olan cezaevi firarisi şahıs, polis tarafından yakalandı.

DÜĞÜNÜ BİRBİRİNE KATTI

Olay; akşam saatlerinde Gümüşova ilçesinde bir düğün salonunda meydana gelmişti. İstediği oyun havası çalınmadığı gerekçesiyle düğünde kavga çıkartan ve önce davetlilerle sonra da düğün sahipleriyle tartışan Soner G. isimli şahıs, tartışmanın büyümesi üzerine 4'ü bıçakla olmak üzere toplam 6 kişinin yaralanmasına neden olmuştu.

POLİS KALDIĞI EVDE YAKALANDI

Kavga sonrası harekete geçen Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şahsı önce düğün görüntülerinden şahsı tespit etti. Ardından şahsın yapılan GBT sorgusunda 'Adam Öldürme, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma, 6136 SKM, Yaralama, Basit Yaralama' suçlarından toplam 9 yıl 6 ay hapis cezası ve 12 adet yakalama kararı olan ve cezaevi firarisi olduğu tespit edilen Soner G., Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı başarılı operasyonla Düzce şehir merkezindeki evinde yakalandı. Polis ekipleri tarafından Düzce Emniyet Müdürlüğüne götürülen Soner G., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çilimli Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gümüşova Düzce 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (48)

Kader Mahkumu değil:

Böyleleri suç makinası, kader mahkumu falan değil, af değil müebbet şart!

28
1
yanıtYanıtla
PISKİYATIR:

BUKADAR KİŞİLİK BOZUKLUGU İNSAN VARKEN BİRİLERİNİNİ AF ÇIKARMAK İÇİN ÇABA ETMESİ TOPLUMA YAPILACAK ENBÜYÜK KÖTÜLÜK O AF LA ÇIKAN KİŞİLERİN İŞLEYECEGİ SUÇTA AFFI ÇIKARAN LAR SORUMLULUĞU VEBALİ ALACAKLARMI

24
0
yanıtYanıtla
adanalı:

öyle bir korku salacaksınki ülkeye kötü insanlar suça eğilimli insanlar kötülük yapmaya korkacak dürüst insanlar rahatça hareket edebilecek

18
0
yanıtYanıtla
KAAN:

YEMİN EDERİM SON 10 SENEDE TÜRKİYE AÇIK HAVA TIMARHANESİNE DÖNDÜ AYIP YA

15
1
yanıtYanıtla
Beylerbeyi:

Cezaevi firarisi nedir la? Burası nasıl bir memleket?

13
2
yanıtYanıtla
AlexMustafa:

Hapisten kaç evlen bu nasıl oluyor birisi açıklar mı ? Evlilik resmiyet gerektirir. Bunuda geçtim bunun kaçacak olduğunu bilimiyotlar mı ? ne biçim iş bu ya

6
8
yanıtYanıtla
Mehmet AKKAYA:

Düğünde yazıyor düğününde yazmıyor dikkat edin.

yanıt4
yanıt0
Mehmet AKKAYA:

Muz Cumhuriyetine Hoşgeldiniz.

10
4
yanıtYanıtla
yazık:

şimdi bu adamı o kadar olaya rağmen salan adalete sesleniyorum. bu adamın topluma zulumden başka ne faydası olabilir. bunun rehabilite edilme topluma kazandırılma ihtimali yoktur bu adamın tohumu bozuk, fıtratı bozuk düzelmez allah aşkına salmayın dışarı. . .

14
0
yanıtYanıtla
cec:

düşüncelerine katılıyorum ama adamı salmamışlar , adam firar etmiş , firari yani. .

yanıt3
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title