Haberler

Düğün Yemeğinden Zehirlenme Şüphesi

Konya'da, Aralarında Çocuklarında Bulunduğu 20'den Fazla Kişi, Bir Düğünde Yedikleri Yemek ya da İçtikleri Meyve Suyundan, Zehirlendikleri Şüphesiyle Hastanelere Kaldırıldı.

Konya'da, aralarında çocuklarında bulunduğu 20'den fazla kişi, bir düğünde yedikleri yemek ya da içtikleri meyve suyundan, zehirlendikleri şüphesiyle hastanelere kaldırıldı.

Merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Yüzüncüyıl Mahallesi'ndeki bir düğünde, çorba, pilav, kuru fasulye yiyen ve meyve suyu içen çok sayıda kişi, mide bulantısı nedeniyle ambulans ve araçlarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Aralarında çocuklarında bulunduğu 20'den fazla kişi, kaldırıldıkları hastanede gazetecilere, düğünde verilen ikramlardan sayıda kişinin rahatsızlandığını söylediler.

Yetkililer, aynı rahatsızlıktan hastanelere başvuran kişilerin, gıdadan zehirlenmiş olabileceğini, tetkiklerden sonra konunun netleşeceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title