Haberler

Düğün Öncesi El Ele Diyalize Girdiler

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki Özel Bir Diyaliz Merkezinin Düzenlediği Yılbaşı Partisinde Tanışan Böbrek Hastası Zonguldaklı 27 Yaşındaki İlkgül Kaya ile 33 Yaşındaki Sonder Dalgıç, Düğünleri Öncesi El Ele Tutuşarak Diyalize Girdi.

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ndeki özel bir diyaliz merkezinin düzenlediği yılbaşı partisinde tanışan böbrek hastası Zonguldaklı 27 yaşındaki İlkgül Kaya ile 33 yaşındaki Sonder Dalgıç, düğünleri öncesi el ele tutuşarak diyalize girdi.

Düğün salonundan önce diyaliz salonuna girdiler

Zonguldak'ta oturan İlkgül Kaya, 10 ay önce Özel Fethiye Diyaliz Merkezi'nin böbrek hastaları için düzenlediği tatil kampanyasına katıldı. Kampanya kapsamında Fethiye'de tatilini geçiren İlkgül Kaya, Özel Fethiye Diyaliz Merkezi'nin, konakladığı otelde düzenlediği yılbaşı partisinde, aynı merkezde diyalize giren Fethiyeli böbrek hastası Sonder Dalgıç ile tanıştı. Birbirlerine aşık olan gençler, 4 ay boyunca Fethiye'de tanışmalarına vesile olan diyaliz merkezinde birlikte diyalize girdi. Çift, bir süre sonra evlenmeye karar verdi. Mali müşavir yanında muhasebeci olarak çalışan Sonder Dalgıç, Zonguldak'a gelerek İlkgül Kaya'yı ailesinden istedi. Ailelerin de onay vermesi üzerine çift 5 Temmuz'da nişanlandı.

Bugün Özel Can Diyaliz Merkezi'nde yan yana diyalize giren ve el ele tutuşan çift evlilik heyecanı yaşadı. Diyaliz merkezi çalışanlarının tebriklerini kabul eden Sonder Dalgıç, 10 yıldır böbrek yetmezliği nedeniyle haftanın 3 günü 4'er saat diyaliz tedavisi gördüğünü belirterek, “İlkgül ile 10 ay önce Fethiye'de tanıştık. O, benim diyalize girdiğim merkezin düzenlediği tatil kampanyası kapsamında Fethiye'ye gelmiş. Kaldığı oteldeki yılbaşı partisinde tanıştık. Birbirimize görür görmez aşık olduk. Birlikte dans ettik. Sonra tatil boyunca birlikte diyalize girdik. Sonra ben sevdiğimi ifade ettim ve evlenmek istediğimi söyledim. Ailesiyle de görüştük. Aileler de olumlu baktı. 5 Temmuz’da nişan yaptık. Bu akşam da düğün yapacağız” dedi.

23 yaşında diyalizle tanıştığını, bu yaşına kadar da evlenmeyi hiç düşünmediğini anlatan Dalgıç, “Hastalıkla ilk tanıştığımda zorlandım. Psikolojik olarak etkilenmiştim. Sonra bunun dünyanın sonu olmadığını düşündüm. İlkgül ile de tanışınca evlenmeye karar verdim. Çok güzel bir duygu, çok mutluyum” diye konuştu. İlkgül Kaya da çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title