Haberler

Düğün Magandasına 3 Yıl Hapis

Bursa'nın Yenişehir İlçesinde, Bir Düğünde Eğlenirken Havaya Ateş Ederek, Gelininin Ölümüne Sebep Olduğu İddia Edilen Sanık 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, bir düğünde eğlenirken havaya ateş ederek, gelininin ölümüne sebep olduğu iddia edilen sanık 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "kast ile bir kişinin ölümüne sebep olmak" suçundan 20 yıla kadar hapsi talep edilen İ.K., son kez hakim karşısına çıktı. Düğünde havaya açtığı ateş sonucu gelini Muazzez K.'nın ölümüne sebep olmakla yargılanan İ.K., "Çok ama çok üzüldüm. Keşke o öleceğine ben ölseydim daha iyiydi. Çok pişmanım. Böyle olmasını istemezdim" diyerek, olaydan duyduğu pişmanlığı dile getirdi. Duruşmaya müşteki olarak katılan maktulün kocası, sanığın ise oğlu olan H.K., olayı görmediğini

söyleyerek, "Şikayetçi değilim" diye konuştu.

Mahkeme, tutuklu sanığın duruşmadaki iyi halini göz önünde bulundurarak, indirim uyguladı ve "kast ile bir kişinin ölümüne sebep olmak ve ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.

(OSM-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title