Haberler

Düğün Konvoyunda Zincirleme Trafik Kazası

Muğla'nın Datça ilçesinde düğün konvoyunda 4 aracın karıştığı trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı.

Muğla'nın Datça ilçesinde düğün konvoyunda 4 aracın karıştığı trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Datça'nın Karaköy köyünden aldıkları gelini Kızlan köyüne götüren düğün konvoyu Karaköy köyün yakınlarında henüz nedeni belli olmayan bir şekilde öndeki aracın aniden durması sonucu 4 araç birbirine girerek hasar gördü. Kaza sonrası düğünden dönen ve konvoydaki araçlarda bulunan düğüncülerden çok sayıda kişi yaralandı.

Diğer araçlardan inen kişilerin yardımıyla araçlardan çıkarılan düğüncüler Datça devlet hastanesinden çağrılan ambulanslarla kaza yerinden alınarak Datça devlet hastanesine getirilerek tedavi altına alındılar ancak düğün konvoyunda üçüncü aracı kullanan B.Ü., durumunun ağırlaşması üzerine Marmaris Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza sırasında ölüm olayının olmaması yüreklere bir nebze olsun su serpti. Çünkü geçen yıl içinde Karaköy yolunda çok sayıda ölümlü trafik kazasının olması kazayı duyanlara yinemi dedirtmeye yetti ancak kazada ölüm olmaması herkesi rahatlattı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaköy Muğla Datça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title