Haberler

Düğün İstanbul'da mı?

Roberto Carlos, 'Brezilya Güzeli' Olan Sevgilisiyle Düğününü 'Romantik' Bulduğu Bu Kentte Yapmayı Düşünüyor

ROBERTO CARLOS, 'BREZİLYA GÜZELİ' OLAN SEVGİLİSİYLE DÜĞÜNÜNÜ 'ROMANTİK' BULDUĞU BU KENTTE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR

Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atıp önce eşyalarını toplamak için İspanya'ya, oradan da tatilini geçireceği Brezilya'ya geçen Roberto Carlos, henüz İstanbul'da oturacağı ev konusunda karar vermedi. İstanbul'dan ayrılmadan önce ev bakan Carlos, bu konudaki son kararı, sevgilisi Jane Sousa Borges Oliveira ile birlikte 29 Haziran'da verecek.

Carlos'un, geçen yıl Brezilya güzeli olan ve 2006 Dünya Güzellik Yarışması'nda Miss America seçilen sevgilisiyle İstanbul'da yaşama kararının yanı sıra, bir başka planı sarı-lacivertlilerde sevinç uyandıracak. Carlos'un İstanbul'un romantik bir kent olduğunu düşündüğü ve sevgilisiyle İstanbul'da evlenmeyi planladığı öğrenildi. Yıllar önce Okocha da hem ülkesinde hem de İstanbul'da dillere destan bir düğün yapmıştı.

İlk eşinden ve daha sonraki sevgililerinden 5 çocuğu olan Roberto Carlos, oturacağı ev konusunda son kararı bu ay sonuna kadar, birçok fotoğraf götürdüğü sevgilisi ile birlikte verecek. Evinde bir bahçıvan, bir şoför ile iki temizlik ve özel işlerine bakacak eleman bulunduracak olan Brezilyalı yıldızın bir karar verememesi durumunda sevgilisinin İstanbul'a gelip evleri gezeceği ve seçim yapacağı öğrenildi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title