Haberler

Düğün Dernek 2: Sünnet' Filminin Oyuncuları Bursa'da

’Düğün Dernek 2: Sünnet’ filminin oyuncuları, filmin tanıtımı için Bursa’ya geldi.

'Düğün Dernek 2: Sünnet' filminin oyuncuları, filmin tanıtımı için Bursa'ya geldi.

'Düğün Dernek 2: Sünnet' filminin oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Açelya Samyeli Danoğlu filmin tanıtımı için Bursa'ya geldi. Özel bir alışveriş merkezinin düzenlediği etkinlikle gelen sevilen oyuncular burada hayranlarıyla buluştu. Kendisini bekleyen hayranlarına kısa bir konuşma yaptıktan sonra üçlü, gösterimden önce filmin gösterileceği salonları teker teker gezerek izleyicilere teşekkür etti. Oyunculara vatandaşların ilgisi büyüktü. Programdan sonra oyuncular gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Bursa'ya gelin geleceğini hatırlatan Açelya Samyeli, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'e ev sahipliği yapmaktan keyif aldığını ifade etti. Danoğlu, düğünün ise önümüzdeki sene olacağını söyledi. Bunun üzerine gazetecilerle oyuncular arasında "Düğün Dernek 3 Açelya'nın düğünü olacak" şeklinde bir şakalaşma yaşandı.

Bu yaz için başka bir proje olduğunu ifade eden Düğün Dernek 2 oyuncuları ayrıca filmin üçüncüsünü çekmek istemediklerini ancak ilgi çok fazla olursa düşünebileceklerini belirtti. "Bizim planımız Çalgı Çengi'yi çekmek" diyen Cemcir, "Seyirci çok fazla bekledi. Biz de seyircimizi kandırmak istemiyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Murat Cemcir Ahmet Kural Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title