Haberler

Düğün aracına 'Dezenfektan döktüm yollarına' yazdıran damat: Kurallara lütfen uyalım

Güncelleme:

ÇORUM'da, hayatını birleştirdiği Gamze Şen (22) için süslediği gelin arabasına 'Dezenfektan döktüm yollarına, yasaklar gelmeden gidelim Çorum'a' yazdıran damat Yunus Emre Şimşek (26) "Her zaman kurallara lütfen uyalım"dedi.

ÇORUM'da, hayatını birleştirdiği Gamze Şen (22) için süslediği gelin arabasına 'Dezenfektan döktüm yollarına, yasaklar gelmeden gidelim Çorum'a' yazdıran damat Yunus Emre Şimşek (26) "Her zaman kurallara lütfen uyalım"dedi. Gamze Şen ise "Evleniyoruz, mutluyuz yazısını böylece rafa kaldırdık" diye konuştu.

Bursa'da yaşayan Gamze Şen ile Çorumlu Yunus Emre Şimşek evlenmeye karar verdi. Bursa'ya gelini almaya giden damat, gelin arabasının arkasına 'Dezenfektan döktüm yollarına yasaklar gelmeden gidelim Çorum'a' yazdırdı. Genç çift, Bursa'da düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Çiftin gelin arabasına yazdığı gülümseten yazı ise görenlerin ilgi odağı oldu.

'LÜTFEN KURALLARA UYALIM'

Çift, Bursa'daki nikah merasiminin ardından geldiği Çorum'da da aile arasında koronavirüs tedbirleri kapsamında davetlilerin sınırlı sayıda tutulduğu sade bir düğün gerçekleştirdi. Amacının pandemi tetbirlerine herkesin uymasına dikkat çekmek olduğunu söyleyen damat Yunus Emre Şimşek, "Bugün düğümüzün son günü, gelin arabasındaki yazıyla salgına dikkat çekmiş olduk. Düğünümüze katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Her zaman kurallara lütfen uyalım ve hiçbir yerde temas etmeyelim. Temennimiz koronavirüsün bir an önce ülkemizden gitmesidir" dedi.

'EVLENİYORUZ, MUTLUYUZ YAZISI RAFA KALKTI'

Gelin Gamze Şimşek ise "Yazımız çok yoğun ilgi gördü. Bana da sürpriz oldu. Koronavirüse dikkat çekmiş olduk.  Evleniyoruz, mutluyuz yazısını böylece rafa kaldırdık.  Çok mutluyuz, herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title