Haberler

Şampiyonlar Ligi Finali Öncesi Sahneye Çıkan Dua Lipa Geceye Damga Vurdu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, Kiev'de düzenlenen Şampiyonlar Ligi finali öncesinde verdiği konserle büyük beğeni topladı, geceye damga vurdu.

UEFA'nın kulüpler arasındaki en üst düzey turnuvası olan Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile Liverpool kozlarını paylaştı. Ancak Dua Lipa'nın maçtan önce sahne alması, zorlu mücadelenin önüne geçti.

DÜNYA GENELİNDE 2,2 MİLYON ALBÜM SATIŞI YAPMIŞTI

Dua Lipa, müthiş sahne şovuyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Genç şarkıcı Dua Lipa, dünya çapında 2,2 milyon albüm satışına ulaşmıştı.

YOUTUBE'DA 1 MİLYAR İZLENMEYİ AŞTI

Dua Lipa'nın 'New Rules' isimli şarkısına çektiği klip Youtube'da 1 milyar izlenmeyi aşmıştı.

DUA LİPA KİMDİR?

Dua Lipa, Kiev Olimpiyat Stadı'ndaki Şampiyonlar Ligi finali öncesi gözlerin pasını sildi. Aslen Kosovalı Arnavut bir ailenin evladı olan Dua Lipa güzelliği ve sahne şovuyla nefes kesti.

GÜZEL ŞARKICI 1995 YILINDA LONDRA'DA DÜNYAYA GELDİ

1995 tarihinde İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya gelen Dua Lipa, aslen Kosovalı.

14 yaşındayken diğer sanatçıların YouTube'daki şarkılarını yazmaya başladığında müzik hayatına başlayan Dua Lipa, 2008 yılında Kosova'ya taşındı.

İLK ALBÜMÜ İNGİLTERE'DE BÜYÜK SES GETİRDİ

Dua Lipa, ilk stüdyo albümünü 2 Haziran 2017'de piyasaya sürdü.

Albüm, İngiltere'nin en iyi 10 single'ı "Be the One" ve "IDGAF" ve İngiltere'nin hit listelerini zorladı.

2018'DE EN İYİ İNGİLİZ KADIN ŞARKICI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Albüm "New Rules" da dahil olmak üzere yedi single'ı içerisinde barındırdı.

Lipa'nın ünü, Amerika Birleşik Devletleri'nde altı numaraya kadar ulaştı.

Şubat 2018'de Lipa, British Woman Solo Artist ve British Breakthrough Act için iki İngiliz Ödülü kazandı.

CALVİN HARRİS İLE YAPTIĞI ŞARKI DUA LİPA'YI 1 NUMARAYA TAŞIDI

Nisan ayında, Lipa ve Calvin Harris tarafından yapılan single "One Kiss", Birleşik Krallık Singles Chart'da bir numaraya ulaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kiev Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

İzmirli ahu:

Kosovalı olsa veya türk olsa ne yazar,vucudunu satan kişiliksiz insan müsvettelerinin gidecegi yer sonunda ebedi cehennemdir,kazandıgı paralarda onu kurtaramayacaktır.

18
10
yanıtYanıtla
Hayrunnisa:

Aynen katılıyorum Ahu.

yanıt1
yanıt3
Buse:

İzmirli Ahu ve Hayrunnisa hanım eminim ikinizde sütten çıkmış ak kaşıksınızdır. Ne kadar kıskanırsanız kıskanın ne şöhretine ne de güzelliğine ulaşamayacaksınız kızlaaar :)) Siz yine de cennet cehennem yorumlarına devam :D

yanıt1
yanıt0
aydın:

izmirli ahu seninle cehenmeme giderim

yanıt1
yanıt0
Alpay:

Ne saçma sapan bir yorum.

yanıt1
yanıt1
devam devam:

''''-Büyük Vaat!180 MilyonMetrekarelik MayınAlanlarıTarımAlanı Yapılacak Erdoğan''''ın seçim beyannamesinde dikkat çeken vaatlerden biri de 180 milyonmetrekareyi bulan mayınlı alanların, tarım, hayvancılık, ticaret ve iskana açılacak olması. -'''' hatırlıyorum. meclis tv de canlı canlı izliyordum . AKA PE li bakanlar, bu arazileri İSRAİLLİ bir firmaya vermek için mecliste yırtınıyordu. Allah tan CHP ve MHP bastırdı da , topraklarımız , altı ve ustunu 50 yıllığına kullanım şartı ile İSRAİLe verilmedi. TAM

16
9
yanıtYanıtla
palu23:

melekmisin bebebğimm

11
8
yanıtYanıtla
abc:

Çağdaşlık medeniyet modernlik ilericilik muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak

12
4
yanıtYanıtla
el rey:

abi aldanmayın makyajsız bukalemun gibi

10
2
yanıtYanıtla
Ezik:

ses yok görüntü var

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title