Haberler

Dü Bahar ve Gençlik Şenliği Başladı

Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi (Dü) İşbirliği ile Düzenlenen Bahar ve Gençlik Şenliği Başladı.

Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi (DÜ) işbirliği ile düzenlenen Bahar ve Gençlik Şenliği başladı.

21-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Bahar ve Gençlik Şenliği, DÜ Beçi Yerleşkesi'nde başladı. Şenliğin açılışına Düzce Vali Yardımcısı Kemal Kahraman, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, DÜ Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şenliğe katılımın oldukça az olması dikkatlerden kaçmazken, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerinden 6 yaşındaki Şevval Karataş'ın İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuması izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Şerifoğlu, bu tür etkinliklerin üniversite ile şehrin kaynaşması için bir fırsat olduğunu belirterek, şenliğin buna vesile olacağına inandığını söyledi.

Şenlikte Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerinin folklor ve bale gösterileri de büyük alkış topladı. DÜ fakülteler arası futbol maçında dereceye girenlere de madalya ve kupa verildi.

(AY-AK) 21.05.2008 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title