Haberler

DTSO Başkanı Şahin, nefes kredisi detayları açıklandı

DÜZCE (İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Tuncay Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin nefes kredisi detaylarının açıklandığını duyurarak, "6 milyar 250 milyonluk bir kredi hacmine ulaşması bekleniyor" dedi.

DÜZCE (İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Tuncay Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin nefes kredisi detaylarının açıklandığını duyurarak, "6 milyar 250 milyonluk bir kredi hacmine ulaşması bekleniyor" dedi.

Korona Virüs Pandemisi ile mücadele kapsamında esnaflara nefes kredisi verilecek. Verilecek olan nefes kredisinin detayları ise belli oldu. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, nefes kredisinin detaylarını açıkladı. Başkan Şahin, "TOBB geçtiğimiz yıllarda 6 defa gerçekleştirdiği KOBİ finansman projesi 'Nefes Kredisi' tekrar başladı. TOBB'un öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilecek yeni Nefes Kredisi için imzalar TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve özel bir bankanın Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından atıldı. TOBB ve 365 oda borsanın tüm kaynaklarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan Nefes Kredisinde 2020 yılı tamamen ödemesiz olacak. Ödemeler yıllık yüzde 7,5 faiz ile 2021'de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. Kredi'de üst limit illere göre 50 bin ile 100 bin TL arasında değişiyor. TOBB Nefes Kredisi 2020 projesinin 6,25 milyar TL'lik bir kredi hacmine ulaşması bekleniyor. TOBB Nefes Kredisine Kredi Garanti Fonu (KGF) Hazine desteğiyle kredilere kefil olacak" dedi.

Nefes Kredisini nasıl alacaksınız?

27 Nisan Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan başvuruların da nasıl yapılacağını açıklayan Şahin sözlerini şu şekilde sonlandırdı; "TOBB'a bağlı oda ve borsalara üye olan cirosu 25 milyon TL'nin altında olan işletmeler, üye oldukları oda ve borsalardan faaliyet belgesi alarak, koşulsuz şartsız, banka üzerinden krediye başvurabilecek. Başvuru için gereken faaliyet belgesi, TOBB'a bağlı oda ve borsaların tamamından online olarak alınabilecek." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Düzce Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title