Haberler

DTP'li Belediye Başkanının Şoförü Tutuklandı

Şırnak'ın Beytüşşebap Belediye Başkanı DTP'li Faik Dursun'un Şoförü Tahsin Dursun ile Kapatılan Dehap İlçe Eski Başkanı Ali Ataman Tutuklandı.

Şırnak'ın Beytüşşebap Belediye Başkanı DTP'li Faik Dursun'un şoförü Tahsin Dursun ile kapatılan DEHAP İlçe eski Başkanı Ali Ataman tutuklandı.

Şırnak'tan Beytüşşebap'a giderken önceki gün jandarma arama noktasında aracı aranan ve içerisinde 4 el bombası bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Belediye Başkanı'nın şoförü Tahsin Dursun ile kapatılan DEHAP İlçe eski Başkanı Ali Ataman mahkemeye çıkarıldı. Dursun ve Ataman araçla patlayıcı madde taşıdığı gerekçesiyle mahkeme tarafından tutuklandı.

Belediye Başkanı Faik Dursun yaptığı açıklamada, Şırnak çıkışında kontrol noktalarından geçtiklerini, yalnızca bir kontrol noktasında suç oluşturabilecek malzemelerin bulunmasının tamamen bir komplo olduğunu ileri sürerek, "Makam otosunun arızalanması nedeniyle, Cizre ilçesinden parça temin edilmesi için arkadaşlarımız görevlendirilmiştir. Şoförümün şahsında bana yapılan bir oyundur. Gerekli araştırma ve soruşturmanın yapılması halinde komplo açığa çıkacaktır. Bu tür olumsuz komplolar bölgemize ve ülkemize yarar getirmez" dedi.

(RB-FA-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title