Haberler

DTP Diyarbakır'da Yerel Yönetimleri Tartışacak

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Yerel Seçim Stratejisini Belirlemek İçin Diyarbakır'da 3. Ekoloji ve Yerel Yönetimler Konferansı Düzenliyor.

Demokratik Toplum Partisi (DTP) yerel seçim stratejisini belirlemek için Diyarbakır'da 3. Ekoloji ve Yerel Yönetimler Konferansı düzenliyor.

3 Kasım seçimlerinde Doğu ve Güneydoğu'da ciddi bir oy kaybı yaşıyan Demokratik Toplum Partisi (DTP), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimlerin 2009 yılından önce yapılabileceği yönündeki açıklamadan sonra seçim startına erken başladı. Diyarbakır'da yapılacak olan 3. Ekoloji ve Yerel Yönetimler Konferansına katılacak olan Milletvekilleri ile belediye başkanları seçim stratejisini belirleyecek. Konferansa, DTP Eş Başkanı, milletvekilleri, eski DEP milletvekilleri, Parti Meclis üyeleri, DTP'li

Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin de bulunduğu 300 kadar delege katılacak. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda 1 Şubat günü saat 10.00'da başlayacak konferans 3 Şubat'a kadar sürecek. DTP yöneticilerinin konferans öncesinde bir açıklama yapması bekleniyor.

(AYŞ-ZG-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title