Haberler

DSP Van İl Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit, Türkiye İçin 2007 Yılının Çok Önemli Olduğunu Belirterek, "Cumhurbaşkanını Yeni Meclis Seçmelidir" Dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit, Türkiye için 2007 yılının çok önemli olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanını yeni meclis seçmelidir" dedi.

DSP Van İl Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurul toplantısı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü salonunda yapıldı. Genel kurula katılan DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Macit, partililere yaptığı konuşmada, DSP olarak 2007 yılını çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini kaydetti. Macit, "Çünkü hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili genel seçimleri var. 2007 yılı AK Parti'den kurtulma yılı olacak. Cumhurbaşkanı Sezer, rejim ve laik cumhuriyetin tehlikede olduğunu söyledi. Yine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt da aynı konulara dikkat çekti. Yeni meclis Cumhurbaşkanı'nı seçsin. Cumhurbaşkanı seçilecek biri, ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlayacak biri olmalıdır" dedi.

Macit'in yaptığı konuşmanın ardından 158 delegenin oy kullanacağı seçime geçildi. Seçimlere Cahit Akbaş başkanlığında tek liste halinde gidildiği belirtildi.

(ŞA-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title