Haberler

DSP Lideri Sezer Samsun'da

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Partisinin Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın Düzenlediği, "Tam Bağımsız Türkiye Düzleminde Gençliğin Ekonomik ve Sosyal Geleceği" Paneline Katıldı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, partisinin Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği, "Tam bağımsız Türkiye Düzleminde Gençliğin Ekonomik ve Sosyal Geleceği" paneline katıldı.

Neco Sultan Salonu'nda düzenlenen panelde konuşan DSP Lideri Sezer, hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Sezer, yargının siyasallaştırılmaya çalışıldığını ileri sürdü. Ülkenin ekonomik düzeninin tehdit altında olduğunu söyleyen Zeki Sezer, "İthalata dayalı ekonomik model, sıcak para ile ithalatın yaptığı açığı kapatmaya dayalı ekonomik model, var olan cumhuriyet değerlerini, üretim değerlerini TEKEL, Eldemir gibi kuruluşları yabancılara satmaya dayalı ekonomik model, ekonomik bağımsızlığımızı büyük ölçüde tehdit ediyor. Dünyanın hiçbir ülkesinde bankacılık sisteminin yüzde 50'sinin yabancıların elinde olduğu bir ülke yokken, Türkiye'de şimdiden yabancıların eline geçtiğini düşündüğümüzde ekonomik bağımsızlığın ne kadar büyük tehdit ve tehlike altında olduğunu görebiliyoruz" dedi.

Son 1 yıldır Türkiye'nin her yerinde gençlerle buluştuklarını kaydeden Sezer, "Görüyorum ki çığ gibi büyüyoruz. Bugün siyasal çıkarı için gençleri siyasetten uzak tutanlar korkun. Gençler geliyor, korkun. Korkun kardeşim koltuklarınız tehlikede, korkun kirli siyasetçiler, siyaseti yozlaştıranlar, siyaseti meslek haline getirenler korkun. Siyasette benim genç sayılmayacağım günler çok yakında" diye konuştu.

(İG-MAY-HE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title