Haberler

DSP Lideri Sezer: "Başbakan'ın Kafası Karışık"

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Ankara'nın Bala İlçesinde Bir Süre Önce Dolu Yüzünden Tarlaları Su Altında Kalan Çiftçileri Ziyaret Etti. 150 Bin Dönüm Arazinin Sular Altında Kaldığını, 300 Koyunun Telef Olduğunu Öğrendiğini Belirten Sezer, Konuyla İlgili Hükümetten Duyarlılık İstedi.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Ankara'nın Bala ilçesinde bir süre önce yağan doludan zarar gören çiftçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sezer, hükümetin kendilerine yardımcı olmadığını belirten köylülere "Hükümet burayı afet bölgesi ilan etmeli" dedi. Sezer, 150 bin dönüm arazinin sular altında kaldığını, 300 koyunun telef olduğunu öğrendiğini belirtirken, bu konuda hükümetten duyarlılık istedi.

"KÖYLÜSÜ MUTLU OLMAYAN MİLLET MUTLU OLAMAZ"

"Köylüsü mutlu olmayan milletin mutlu olması mümkün değil" diyen Sezer, Türk çiftçisinin zor durumda olduğunu kaydetti. Türkiye'nin sıkıntılı bir süreç yaşadığını ve çiftçinin bu süreçte ezildiğini söyleyen Sezer, ABD'de çiftçiye 60 milyar dolar destek verilirken Türk çiftçisinin böyle bir olanağı bulunmadığını bildirdi.

"BAŞBAKAN'IN KAFASI KARIŞIK"

Zeki Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaman zaman tarihe geçecek sözler söylediğini ifade ederek, "Çiftçiye bir süre önce 'Bütün Türkiye sizi besliyor' demişti. Mersin'deki konuşması malum. Askerlerle ilgili olarak da 'Asker ocağı yan gelip yatma yeri değil' demişti. En son da terörle ilgili rakam karmaşası yaşadı. Başbakan'ın kafası karışık" diye konuştu. Sezer şöyle devam etti:

"Bu millet daha ne yapsın. Sana 360 milletvekili verdi. Bu Başbakan hala Türkiye'yi suçluyor. Derin güçler var mı bilmiyorum. Ancak hükümetin görevi huzuru sağlamaktır. Bu seçimde oy veren millet AKP'ye bıktık senden diyecektir."(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title