Haberler

DSP Genel Başkanı Sezer Adapazarı'nda

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Baykal'ın, Başbakan Erdoğan'ı Köşke Göndermeye Çalıştığını Söyledi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Baykal'ın, Başbakan Erdoğan'ı Köşke göndermeye çalıştığını söyledi.

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini ifade eden Sezer, "Türkiye'de sahte gündemler oluşturuluyor. Bu sahte gündemlerin peşinden hem siyasetçilerin hem de toplumun gitmesi için sahte organizasyonlar yapılıyor" dedi.

Sezer, Baykal'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Köşke göndermeye çalıştığını söyleyerek, "Ana muhalefetin genel başkanı, Başbakan yaptığı Erdoğan'ı, göndermemeye çalışıyormuş gibi yaparak, nasıl yapar da Köşke gönderirim hesapları içinde. Güya onu köşke gönderirse, meydan kendisine kalacak sanıyor. Bilmiyor ki Baykal, Tayyip Erdoğan oraya gittiğinde Türkiye'yi daha da karanlık günler bekliyor. Türkiye'ye karanlık geliyormuş, işsizlik dayatılıyormuş, toplum Alevi-Sünni, Kürt-Türk diye parçalara bölünüyormuş, beyefendinin koltuğu sağlam kalsın, ötesi onu ilgilendirmiyor" diye konuştu.

Sezer'in konuşmasının ardından mevcut başkan Necati Eker tek listeyle seçime gitti.

(İÇ-AK-ÖZ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title