Haberler

DSP'den Ecevit'in Mezarına Ziyaret

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Parti Yöneticileri ve DSP Milletvekilleri ile Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'in Devlet Mezarlığı'ndaki Kabrini Ziyaret Etti.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, parti yöneticileri ve DSP milletvekilleri ile eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in Devlet Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti.

Sezer ve beraberindekiler, mezarı başında Ecevit için dua etti. Ecevit'in ''nur içinde yatması'' dileğinde bulunan Sezer şunları söyledi:

''Ecevit'e içimden, hepiniz adına olduğunu düşündüğüm şeyleri söyledim. Ecevit'e, 'Nur içinde yat, rahat uyu. Biz tekrar parlamentodayız. Rahat uyu, çünkü senin ilkelerini devam ettirecek, yetiştirdiğin inançlı kadrolar var. O kadroların bir bölümü bugün parlamentoda. Önümüzdeki dönemde senin bize öğrettiğin doğrultuda, senin ışığınla bu ülke için hizmet etmeye bütün gücümüzle, benliğimizle devam edeceğiz' dedim.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title