Haberler

DSİ'nin Sulama Kanalına Giren Bir Kişi Boğuldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sulama kanalı - Dalgıçların sulama kanalına girmesi - Boğulan gencin kanaldan çıkarılması - Bir kadının kanalın üstünün kapatılmasını istemesi - Ambulansların ayrılışı Sulama kanalına giren kişi boğuldu Kent merkezinden geçen DSİ'nin sulama kanalına giren bir kişi boğuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sulama kanalı - Dalgıçların sulama kanalına girmesi - Boğulan gencin kanaldan çıkarılması - Bir kadının kanalın üstünün kapatılmasını istemesi - Ambulansların ayrılışı Sulama kanalına giren kişi boğuldu Kent merkezinden geçen DSİ'nin sulama kanalına giren bir kişi boğuldu.Alınan bilgiye göre, ailesiyle birlikte Yusuflar Mahallesi'nde yaşayan Suriye uyruklu Hüseyin Muhammet Usrom (19), Gayberli Mahallesi yakınlarında, Ceyhan Nehri'nin suyunun Amik Ovası'na ulaştırılması için yapılan sulama kanalına girdi.Usrom, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Kardeşi Rahik'in yardım çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık görevlilerine haber verdi.Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, yaklaşık 10 dakikalık çalışmanın ardından Usrom'u kıyıya çıkardı.İlk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ekiplerince Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesine kaldırılan Usrom, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: AA / Güncel

Amik Ovası Ceyhan Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title