Haberler

Drogba Üzerinde Baskı Hissediyor

Güncelleme:

Fransa'nın Canal+ televizyonu Galatasaraylı Didier Drogba ile yaptığı röportajın ikinci bölümünü dün gece yayınladı.

Belli bir şöhretle Galatasaray'a geldiği için üzerinde baskı hissettiğini söyleyen Didier Drogba, "Her sabah yataktan 'Bugün kendimi kanıtlamalıyım' diye kalkıyorum" dedi. Fildişili yıldızın bu sözleri sonrası G.Saraylı taraftarlar, "Bu işi beceremeyeceksen açık açık söyle" dediler.

Yıldız futbolcu için İstanbul'a gelen ekibin geçtiğimiz hafta yayınladığı ilk bölümde daha çok oyuncunun eski takımı Marsilya ile olan ilişkisi üzerinde durulmuş, Çin'den ayrılmasının ardından mavi-beyazlılar yerine Galatasaray'ın yolunu tutan Fildişi Sahilli futbolcu, "Artık bu saatten sonra Marsilya zor" demişti.

Yıldız futbolcunun yeni takımındaki durumunun ön plana çıktığı ikinci bölüm ise 'Galatasaray'ın yeni rehberi' başlığı ile izleyicilere sunuldu. Drogba'nın Türkiye'ye gelişinin futbolseverleri ayaklandırdığı, formasının 2 haftadan kısa bir sürede 57 bin adet sattığı belirtildi, "Drogba kısa sürede Türkiye liginin yıldızı oldu" denildi.

Takım arkadaşları Eboue ve Dany'nin yanısıra Beşiktaş'tan Niang ve Fenerbahçeli Sow'un da oyuncu ile ilgili görüşlerine başvurulurken, Drogba da sarı kırmızılı forma altında hissettiklerini açık yüreklilikle paylaştı. Tecrübeli futbolcu yıldız bir isim olarak Türkiye'ye gelmesinin iyi yanları olduğu kadar, dezavantajlı kısımları da olduğuna dikkat çekti, "Buraya belli bir statü ile geldiğim için üzerimde bir baskı hissediyorum. Her sabah yataktan kalktığımda kendi kendime 'Bugün sahada kendimi kanıtlamalıyım' diyorum. Ancak buna karşın burda olmaktan mutluyum. Daha önce yaşamadığım benzersiz bir deneyim içindeyim" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz sene kupa kaldıran Didier Drogba yeniden Devler Arenası'nda olmanın kendisi için harika bir duygu olduğunu da söyledi. 35 yaşındaki oyuncu, "Şampiyonlar Ligi şarkısı eşliğinde sahaya çıkmak ve bu kulvarda oynamak benim için büyük keyif. Umarım yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray İstanbul Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title