Haberler

Drogba Rekora Yakın Ancak Asıl Hedefi Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu

Chelsea'nin Fildişi Sahilli Yıldızı Didier Drogba, Atacağı Bir Golle Rekor Kıracak Ama Onun Asıl Hedefi Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu.

Chelsea'nin Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, atacağı bir golle rekor kıracak ama onun asıl hedefi Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'nin yıldız futbolcusu Didier Drogba, atacağı bir golle, 1985 yılında Kerry Dixon'ın bir sezonda kaydettiği gol sayısı olan 30'a ulaşacak ve rekor kıracak. Fildişi Sahilli golcü, şu anda Chelsea formasıyla 29 gol kaydetti ve takımının Porto'yla yapacağı çeyrek finale yükselme rövanş maçında atacağı bir golle Dixon'ın rekorunu egale edecek. Ancak, Drogba, asıl amacının rekor kırmaktan çok, Mayıs ayından Atina'da yapılacak olan Şampiyonlar Ligi final maçında kupayı kaldırmak olduğunu söyledi. Drogba konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dixon'ın nasıl büyük bir oyuncu olduğunu biliyorum. Onun rekorunu kırmak benim için mükemmel bir olay olur ancak eğer kazanamazsak bu beni ilgilendirmez. Eğer Şampiyonlar Ligi'ni kazanamazsan bu benim için bir anlam ifade etmez. Ben takımımın kazanmasını ve herkesin mutlu olmasını istiyorum. Eğer ben sezon sonuna kadar rekoru kıracak bir golü dahi atamazsam bu benim için bir sorun olmaz. Biz Şampiyonlar Ligi'ni ve FA Cup'ı kazanmalıyız" dedi.

Takımının, şampiyonluk yarışında Manchester United'la arasındaki puan farkını da eriteceğini iddia eden Drogba geçtiğimiz günlerde Afrika Futbol Konfederasyonu tarafından (CAF), 'Yılın Afrikalı Futbolcusu' seçilmişti.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title