Haberler

Dreamer Filmi

Dreamer filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Dreamer filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Dreamer, kızına duyduğu sevgi için, sakatlanan bir yarış atının hayatını kurtarmak ve bu umut vaat eden kısrağı eski ihtişamlı günlerine geri döndürmek için neredeyse her şeyini feda eden bir babanın öyküsünü anlatıyor. filmin başrollerinde Kurt Russell (Miracle), Dakota Fanning (War of the Worlds) ve Kris Kristofferson (Lone Star) rol alıyor.

Ben Crane (Kurt Russell), yeteneği artık başka adamları zengin etmek için harcanan, bir zamanların harika at terbiyecisidir. Soñador -Sonya diye çağrılmaktadır- ise, kariyerini sonlandıran bir kırık bacak yüzünden yarış pistinde umut vaat eden, geleceği aniden yok olan harika bir attır. Aynı zamanda Ben’in patronu da olan sahibi tarafından ölü olarak kabul edilen Sonya, Ben’e işten çıkarılma kağıtlarıyla birlikte bir tazminat olarak verilir. Tereddütsüz bir inanç ve Ben’in küçük kızı Cale’in azmi sayesinde, bu iki hasar görmüş ruh, görünüşte imkânsız bir amaç için olan bir macerada bir araya gelecektir: Breeder’s Cup Classic koşusunu kazanmak. Ancak, gerçek mucize, bu yaralı ata yardım ederken aslında kendi ailelerini iyileştiriyor olmalarıdır.

Yönetmen: John Gatins

Senaryo: John Gatins

Oyuncular: David Morse, Elisabeth Shue, Kris Kristofferson, Dakota Fanning, Kurt Russell

Filmin Türü: Drama, Aile,

Orijinal Adı: Dreamer: Inspired by a True Story

Yapımcı Firma: S.K.G. Productions LLC

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 106 dk.

Resmi Sitesi: http://www.dreamer.dreamworks.com/

Dağıtıcı Firma: Pinema Film - Metro Film

Vizyon Tarihi: 20.01.2006

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title