Haberler

Dragos Yelken Yarışları, Ödül Töreniyle Sona Erdi

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kartal Belediyesi ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliğiyle düzenlenen yelken yarışlarıyla kutlandı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kartal Belediyesi ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliğiyle düzenlenen yelken yarışlarıyla kutlandı. Yarışlarda dereceye girenler törenle kupalarını aldı.

Kartal Belediyesi'nin 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında düzenlenen yelken yarışları, ödül töreni ile sona erdi. Kartal Dragos koyunda gerçekleşen yarışlar, Kartal Belediyesi ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliğiyle düzenlendi. Laser 4.7 sınıfında kızlar, erkekler ve gençler kategorilerinde yarışan sporcular, dereceye girebilmek için yelken açtı.

"DENİZ İLE GENÇLERİ BULUŞTURAN BİR YARIŞMA DÜZENLEMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Sporcuların kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda dereceye girenlere kupalarını takdim eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, genç sporcuları tebrik etti. 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'na değinen Altınok Öz, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın anlamı şu, nasıl ki karadaki kapitülasyonlar kalktıysa denizdeki kapitülasyonların kalkmasının bayramı bu. Bizler çocukluğumuzdan hatırlarız yağlı direk oldurdu, güzel eğlenceler olurdu ama son yıllarda bunu göremiyoruz. Şimdi biz yerel yönetimler olarak hem Dragos Yelken Kulübü'nde deniz ile gençleri buluşturan bir yarışma düzenlemeye çalışıyoruz hem de bu günün anlamını vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kabotaj Ve Deniz Bayramı Kartal Belediyesi Altınok Öz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title