Haberler

Dr. Öğretim Üyesi Armağan Teke Lloyd'tan Uluslararası Yayın

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Armağan Teke Lloyd'un derlediği 'Exclusion and Inclusion in International Migration: Power, Resistance and Identity' (https://www.tplondon.com/product/armagantekelloyd/) adlı kitap, Transnational Press London tarafından basıldı.

Kitap uluslararası göçün son yıllarda küresel bir meseleye dönmesini değişik açılardan ele alıyor. Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği, göç ile mücadeleyi temel güvenlik meselesi olarak belirlemiş durumda ve bütçelerinden ciddi boyutta yatırımları sınır güvenliği ve göç yönetimi için harcıyor. 'Güvenlikçi' yaklaşım olarak nitelendirilen ve göçmenleri sınırların dışında tutmayı hedefleyen yaklaşımın analizi ve eleştirisi niteliğinde olan kitap göç, kimlik ve uluslararası siyasetle ilgilenen akademisyenlerin ve öğrencilerin dikkatine sunuluyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title