Haberler

Dr. Esgin "Nilüfer'i Dünya Kenti Yapmak İçin Çılgın Projelerimiz Var"

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, pazaryerinde vatandaşlarla tokalaşarak, dert dinledi. Nilüfer'i dünya kenti yapacak çılgın projeleri olduğunu söyleyen Dr. Esgin, "Nilüfer'de, hizmet ve icraat belediyeciliğinin eserlerini ortaya koymak için 31 Mart'tan itibaren görevi devralmak istiyoruz" dedi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Mustafa Esgin, Konak Mahallesi'ndeki pazaryerini gezerek, hem esnaf hem de alışverişe gelen vatandaşlarla tokalaştı. Nilüferlilerin sıkıntılarını dinleyerek projelerini anlatan Dr. Esgin Nilüfer'in sıradan bir kent olmadığını Bursa'nın geleceğini tayin edecek, vizyonunu oluşturacak bir ilçe olduğunu söyledi. Bayan bir esnafın, eşi için yüzük hediye ettiği başkan adayı Dr. Esgin, esnafa hayırlı işler, vatandaşa ise iyi alışverişler diledi. Pazaryeri esnafının ardından Dr. Esgin, Şehit İsmail Özbek Polis Merkezi'ni ziyaret ederek, görevli memurlara selem vermeyi de ihmal etmedi.

"BU SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ"

Nilüfer'de hizmet ve icraat belediyeciliğinin eserlerini ortaya koymak için 31 Mart'tan itibaren görevi devralmak istediklerini belirten Dr. Esgin, "31 Mart sabahı, Türkiye'nin istikrara uyanmasının çabası içindeyiz. 3 bin 500 Dolar'dan 11 bin Dolar seviyesine çıkan kişi başı milli gelirimizin, 2023 vizyonunda 25 bin Dolar olması ve 2071 vizyonunda daha aydınlık yarınlara yelken açabilmek için bu seçimlerin ben son derece önemli olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"ÇILGIN PROJELERİMİZ VAR"

Seçim sürecini göz göze gönül gönüle birebir iletişimle gerçekleştirdiklerini vurgulayan Dr. Esgin, "Pahalı, gösterişli ses ve görüntü kirliliğine sebep olan bir seçim kampanyalarına hiçbir şekilde izin vermiyoruz. Halkımız da bunu istemiyor. Çarşıda, pazarda esnaf ziyaretlerinde, fabrikalarda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. 64 ayrı mahallemizin taleplerini, kent meselelerini onlardan dinliyoruz. 25 yıllık Nilüfer'in hemen hemen tüm kentsel meselelerde karşı karşıya kaldığını gördük. Yapılması gereken çok şey var. Nilüfer'in dünya kenti olması spesifik bir takım özelliklerinin olması için yapacağımız çılgın projelerimiz var. Kentin her bir sorunlarına yönelik olarak lokal projelerimizle Nilüferlilerin karşısındayız. 30 Mart'ta onların desteğini istiyoruz. Hep daha iyisi vardır. Bugüne kadar yapılanlar için yöneticilerimize teşekkür etmemiz gerekiyor. Ama daha iyisi için de çaba sarf etmemiz gerekiyor" dedi.

"NİLÜFER ESTETİĞİN BAŞKENTİ OLACAK"

Nilüfer'de proje, duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmasından dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Dr. Esgin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaklaşık bin ayrı noktada 30 bin Nilüferliyle temasa geçeceğim. Onun dışında sosyal medyayı en iyi şekilde kullanan ekip olarak sahadayız. Sosyal medya mitingleri adını verdiğimiz, her hafta farklı bir konuda çalışma yapıyoruz. Geçen hafta gençlerimizle ilgiliydi. Bu hafta ise kadınlarımızla onların Nilüfer'deki beklentilerini ele alacağız. Bunun kitabı yazılacak bir seçim olduğunu her zaman söylüyorum. Biz diyoruz ki Nilüfer, bir çiçektir, Nilüfer Hatun'dur. Nilüfer Hatun bir kadındır, annedir. Zarafet ve estetiğin kenti Nilüfer'i oluşturmak için yoğun bir çaba içindeyiz. Nilüfer'in çiçek açmasını diliyoruz. Nilüfer'in estetiğin ve zarafetin başkenti olması için hazırladığımız projelerimizle Nilüferlilerle buluşuyoruz. Ben bu süreç içinde bize destek veren tüm Nilüferlilere teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyorum". - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nilüfer Hatun Pazaryeri Ak Parti Yerel Haberler

title