Haberler

Dpü Simav Teknik Eğitim Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknik Eğitim Fakültesi'nin yerine kurulan, Simav Teknoloji Fakültesi ilk mezunlarını verdi.

Teknoloji Fakültesinin ilk öğrenci alımına başlanan İmalat Mühendisliği Bölümünde öğrenimlerini sürdüren 40 öğrenci bölümün ilk mezun adayı öğrencileri olarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Simav Dr. İbrahim Naci Eren kampüsünde tertiplenen mezuniyet töreninde Simav Teknoloji Fakültesinden 40 öğrenci, Simav MYO'dan altı yüz elli Öğrenci, Simav Sağlık Hizmetleri MYO'dan yirmi iki öğrenci mezun adayı olarak mezuniyet coşkusuna katılarak kep çıkardılar.

Törende mezun öğrenciler adına İmalat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Tarık Yenen bir konuşma yaptı, ardından Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Özalp ve Rektör Prof. Dr. Remzi Gören mezun öğrencilere son ders mahiyetinde birer konuşma yaptılar.

Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya'nın değerlerinden olan ressam Ahmet Yakupoğlu'na yedi aydır baktıkları gibi Dr. İbrahim Naci Eren'e de bakacaklarını, verilmesi gereken tüm bakım ve sağlık hizmetlerini yapılması gereken hiçbir şeyden kaçınmayarak sonuna kadar vereceklerini belirtti.

Gören, "Simav Teknoloji Fakültemiz ilk mezunlarını veriyor. Sizlere bir akademisyen olarak son kez hitap ediyorum. Öğrenmeye devam edeceksiniz. Hayat doğumla başlayıp ölümle biten bir okuldur. Herkes ama herkes bu okulda hem öğretmendir hem öğrencidir. Öğretmeniz ve öğreniminiz maalesef devam edecek" dedi.

Dekan Prof. Dr. Muammer Gavas, Teknik Eğitim Fakültesi mezunlarının mühendis ünvanını kullanabileceklerine ilişkin YÖK Yürütme Kurulu'nun almış olduğu kararı hatırlattı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title