Haberler

Dpü Resim Çalıştayına Hazır

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü tarafından düzenlenen "Resim Çalıştayı" 30 Nisan 2012 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Kırımızı Salonda yapılacak açılış töreniyle başlayacak.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü tarafından düzenlenen "Resim Çalıştayı" 30 Nisan 2012 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Kırımızı Salonda yapılacak açılış töreniyle başlayacak. Resim Bölüm Başkanı Doç.Dr.Lale Altınkurt 30 Nisan – 04 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dumlupınar Üniversitesi Resim Çalıştayı

ile

akademik ve sanatsal deneyimleri paylaşmak, fakülteler arası işbirliği yapmak, öğrencilerin sanatsal deneyimlerine katkıda bulunmak ve gelecek için nitelikli sanat yapıtları üretimine ortam hazırlamak amaçlan" şeklinde olduğunu ifade etti.

Altınkurt çalıştay programı ile şu bilgileri verdi: "30 Nisan – 04 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dumlupınar Üniversitesi Resim Çalıştayı etkinliklerinin 30 Nisan 2012 tarihinde açılış programı ile başlayacaktır. Bu tarihten itibaren program dahilinde atölye çalışmaları, konferans, panel ve söyleşiler devam edecektir. Bunların yanı sıra Kütahya'nın tarihi ve kültürel yerlerine çeşitli geziler düzenlenecektir. Program 04 Mayıs 2012 tarihinde çalıştay sergisi ve ardından akşam yemeği ile sona erecektir."

Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, resim sanatı ile ilgilenen herkesin düzenlenen bu çalıştayda aralarında görmekten mutluluk duyacaktır.

Dumlupınar Üniversitesi Resim Çalıştayı'na Anadolu Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Işık Üniversitesi,Marmara Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Okan Üniversitesi gibi çeşitli üniversitelerde görev yapan sanatçı ve

akademisyenler katılacağı bildirildi.

(EFE)

28.04.2012 23: 02: 48

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title