Haberler

Dpt Müsteşarı 9. Kalkınma Planını Anlatacak

Finans Klüp, Kadir Has Üniversitesi ve Finans Enstitüsü Tarafından Ortaklaşa Düzenlenen "2008â–2010 Türkiye Ekonomisi ve Beklentiler" Başlıklı Sempozyumda Dpt Müsteşarı Ahmet Tıktık, "Dokuzuncu Kalkınma Planı Çerçevesinde Türkiye Ekonomisi" Başlıklı Bir Sunum Gerçekleştirecek.

Finans Klüp, Kadir Has Üniversitesi ve Finans Enstitüsü tarafından ortaklaşa düzenlenen "2008–2010 Türkiye Ekonomisi ve Beklentiler" başlıklı sempozyum yarın Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde yapılacak.

Hazine ve Dış Ticaret Eski Müsteşarı ve Finans Kulüp Başkanı Tevfik ALTINOK'un açış konuşmasını yapacağı sempozyumda açılış sunumu, "Dokuzuncu Kalkınma Planı Çerçevesinde Türkiye Ekonomisi" başlığıyla DPT Müsteşarı Dr. Ahmet TIKTIK tarafından gerçekleştirilecek.

Saat 14.00'de başlayacak sempozyumun panel bölümünde ise küresel ekonomik gelişmeler ışığında Türkiye ekonomisi çeşitli yönleriyle değerlendirilecek. Moderatörlüğünü Prof.Dr. İlhan Uludağ'ın yapacağı panelde, Prof.Dr. Sudi Apak, Prof.Dr. Kerem Alkin, Prof.Dr. Ümit Erol, Doç. Dr. Hasan Eken ve Dr. Semra Pekkaya yer alacak. (ANKA)

(NÇ/NB)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title