Haberler

Dp Yalova İl Başkanlığı'na Ahmet Özsümer Getirildi

Bir Hafta Önce İstifa Eden Bahattin Aksoy'dan Boşalan Demokrat Parti (Dp) Yalova İl Başkanlığı Görevine Ahmet Özsümer Tayin Edildi.

Bir hafta önce istifa eden Bahattin Aksoy'dan boşalan Demokrat Parti (DP) Yalova İl Başkanlığı görevine Ahmet Özsümer tayin edildi.

DP Genel Merkezi tarafından gönderilen bir yazı ile DP İl Başkanlığı görevine getirilen Ahmet Özsümer, "Mahalli seçimlere az bir zaman kaldı. Partimiz eskiden olduğu gibi muhalefet görevini layıkı ile yerine getirecek. Yönetim olarak halka gideceğiz. Onların sorunlarını yerinde tespit edeceğiz. Haziran ayında yapılacak olan il kongresine hazırlanacağız. 15 gün içinde yeni yönetim kurulunu genel merkeze sunacağız. Her zaman tabandan tavana kadar birleştirici olacağız. Yeni tespit edeceğimiz yönetim kurulu, ilerici, genç, dinamik ve halkla bütünleşmiş insanlardan oluşacak. Türkiye'nin ve Yalova'nın denetleyici olan bir muhalefete ihtiyacı var" dedi.

(SÇ-MŞ) 17.04.2008 14:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title