Haberler

Dp'nin Şanlıurfa Mitingi

Demokrat Parti (Dp) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Partisinin Şanlıurfa Mitinginde AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Eleştirdi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, partisinin Şanlıurfa mitinginde AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

DP lideri Mehmet Ağar, partisinin düzenlediği mitinge katılmak için akşam saatlerinde özel bir uçakla Şanlıurfa'ya geldi. Havaalanında Sedat Edip Bucak'ın da aralarında bulunduğu DP Şanlıurfa milletvekili adayları ve partililer tarafından karşılanan Ağar, daha sonra seçim otobüsüyle havaalanından mitingin yapılacağı Topçu Meydanı'na geldi. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı mitingde konuşan Ağar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Ağar, "Şimdi bunlar Elazığ meydanlarında erkeklikten, kabadayılıktan

bahsediyorlar. Siyaseti de bu şekilde yapıyorlar. Mehmet Ağar kaymakamlık, müdürlük, valilik, emniyet genel müdürlüğü, bakanlık, parti genel başkanlığı yaptı. Allah rızası için Mehmet Ağar'dan zarar gören bir tane Müslüman var mı? 'Ben zarar gördüm' derse bütün bu görevleri yapmamış kabul edeceğim. Biz de bir söz vardır, bilirsiniz. Bu söz inancımızda 'kibirliye kibir etmek sadakadır'. Bunlar öylesine bir kibir içindeydi ki, bunlara sadaka vermek zorunda kaldım. Tevazu dışında hiç bir ölçüyü bilmeyiz. Bize

gelip de 'benim 4 tane, 5 tane adayım var' deyip karşımıza çıkmıyorsunuz. Bu partiden istesen en az 10 kişiyi cumhurbaşkanı seçtirebilirsin, seçtirmiyorsun. 'Benim adayım bir tane diyorsun, ben belirlerim'. Sen bu ülkede padişahlık falan mı var zannediyorsun? Bu ülkede demokrasi, özgülük ve hürriyet var" dedi.

"Meydanlarda söyleyecek sözün kalmamıştı. Şimdi çıkıp meydanlara Abdullah Gül'ü de yanına alarak ağlıyorsun" diye devam eden Ağar, "Sana bu millet ne verecek? 363 tane mebus verdi, hakkını ve karşılığını veremedin. Çankaya seçimi için gösterdiğin gayretin onda birini gösterseydin, bugün fukara çocuklarının başörtüsü meselesi sorunu çözülmüştü. İmam Hatip'lerin meselesi çözülmüştü. Onların meselesine gelince kolunu kıpırdatmıyorsun. Fakat şahsi meseleye gelince ortalığa dökülüyorsunuz, Allah'tan korkun.

Allah kimseyi nefsi için Allah' diye bağırtmasın. Şimdi bir de oralarda erkeklik, mertlik diye çıkıp Elazığ'da konuşuyorsun, milleti kendine güldürüyorsun" ifadelerini kullandı. Ağar, konuşmasında Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ü de eleştirdi.

60 senedir milletin dinine ve diyanetine büyük bir saygı ve sadakat içerisinde hizmet yaptıklarını kaydeden Ağar, "Merkez sağ iktidarlar, Demokrat Parti çizgisinden gelen iktidarlar Şanlıurfa'yı gözbebeği yaptılar. GAP diye büyük milli projeyi ortaya çıkardılar ve bu projenin başkenti olarak Urfa'yı tayin ettiler. Keban'la başlayıp Karakaya, Dicle ile Atatürk Barajı'yla, Kıralkızı'yla, Batman'ıyla, Karkamış'ıyla, Birecik ile devam eden, Ilısu ile buraları göller bölgesi, barajlar bölgesi, sulamalar

bölgesi haline getirmeyi kırat başlamıştır. Demokrat zihniyet başlatmıştır. Bunun ne anlama geldiğini, bunu ne kadar önemli olduğunu bu hükümet kavrayamamıştır. GAP basit bir sulama projesi değildir. Dağları delen, çağları delen, Türkiye'yi zenginleştiren, Türkiye'yi bütün orta doğunun cazibe merkezi haline getiren bir büyük milli projedir, bir büyük demokrat projedir" diye konuştu.

(HA-FÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title