Haberler

Dp'nin Samsun Mitingi

Demokrat Parti (Dp) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Meydanda İp Atan MHP'yi ve "Cumhuriyet Kazanacak" Diyen CHP'yi, "İp Atıyorlar, Devleti Yönetmeye Değil Cellatlığa Soyunmuşlar, Ana Muhalefette Cumhuriyetten Elini Çeksin, Cumhuriyet Ebeden Kazandı, Kendileri Kaybedecek" Sözleriyle Eleştirdi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, meydanda ip atan MHP'yi ve "Cumhuriyet kazanacak" diyen CHP'yi, "İp atıyorlar, devleti yönetmeye değil cellatlığa soyunmuşlar, ana muhalefette cumhuriyetten elini çeksin, cumhuriyet ebeden kazandı, kendileri kaybedecek" sözleriyle eleştirdi.

Samsun'da Cumhuriyet Meydanı'nda "Çare Var Mitingi"nde halka seslenen DP Lideri Mehmet Ağar, "Don't panıc Ağar is coming", "Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Mehmet Ağar" ve "Başbakan Mehmet" sloganıyla karşılandı.

Bir zamanlar partisinin kalesi olan kentte vatandaşlara hitabeden Mehmet Ağar, DP Samsun milletvekili adayları Suna Şükran Vidinli, Cemal Alişan, Sefer Peker, Fahrettin Canpolat, Mustafa Mercan, Fazlı Kartal, Pınar Güçhan, H. Feraye Keleşoğlu Kefeli ve Köksal Piyade'ye oy istedi.

Muhalefet partileri CHP ve MHP'ye yüklenen Ağar, "Türkiye yeni bir döneme giderken ağır hakaretlerle siyaset yapıyorlar. Saygısızca kelimeler kullanıyorlar. İp atıyor, ip tutuyorlar, devleti yönetmeye değil cellatlığa soyunmuşlar. Elinizde gücünüz varken, atamadığınız imzalar dururken, seçimlere bir hafta kala millete masal okuyorlar. Terörle mücadele akıl, mücadele ve yürek işidir. Biz mücadele ederken, dağlarda kurşunlara göğüs gererken siz Ankara'da sıcak odalarınızda oturuyordunuz. Kimde yürek

olduğunu millet iyi biliyor. Siyaset hakaret alanı değildir" dedi.

MHP ve CHP'yi kastederek bu iki partinin milleti kutuplaştırdığını vurgulayan Ağar, CHP'nin Cumhuriyet üzerinden siyaset yapmasının doğru olmadığına değindi. Ağar, "Ana muhalefet 'Cumhuriyet kazanacak' diye afişler bastırıyor. Geçmiş olsun, Cumhuriyet 1923de oylandı ve bitti. Bir daha oylanmayacak. Seçime de Cumhuriyet hiç girmeyecek. Cumhuriyet ebede kadar kazandı. Seçime CHP ve genel başkanı girecek. Yine kaybedecek. Milletin değerlerinin üzerinden elinizi çekin" diye konuştu.

Çiftçi ve çiftçi kuruluşlarının "İyi rakam" diyerek beğendiği 5 YTL 150 Ykr'lik fındık fiyatının da düşük olduğunu iddia eden Ağar, şöyle konuştu:

"Fındığa düşük fiyat verildi. Şu kadarını söyleyeyim; Fındığı savunmak Karadeniz'i, Karadeniz'i savunmak Türkiye'yi savunmaktır. Karadeniz'in gücü, rüzgarı, imanı, inancı, azmi, inatçılığı, gururu olan fındık Türkiye'nin gururudur".

Başörtüsü konusunu ise "Meydanda başörtülü de başörtüsüz de hanımlarımız var. Biz başörtüsünün yanında ve karşısında durarak milleti ikiye böldürmeyeceğiz. Biz milletin ne meselesi varsa yanındayız. Cumhuriyet başörtülü ve başörtüsüz insanlarımızı yan yana okutmayı başarmaktır" sözleriyle ele alan Ağar, cumhuriyetin milletin milli ve manevi değerleriyle çelişmediğini vurguladı.

Ağar, DP'nin dev adımlarla geldiğini söyledikten sonra İstanbul Çağlayan Mitingi'ne katılmak üzere Samsun'dan ayrıldı.

(AG-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title