Haberler

Dp'nin İstanbul Mitingi

Demokrat Parti (Dp) Genel Başkanı Mehmet Ağar, 'Cumhuriyetin Gücü Başörtülü Evlatlarını da, Başörtüsüz Evlatlarını da Yan Yana, Aynı Sırada Oturtur. Onlar Bizim Kadınlarımız' Dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, ''Cumhuriyetin gücü başörtülü evlatlarını da, başörtüsüz evlatlarını da yan yana, aynı sırada oturtur. Onlar bizim kadınlarımız'' dedi.

Mehmet Ağar, partisince Çağlayan Meydanı'nda düzenlenen mitingde iktidara geldiklerinde İstanbul'da ortaya koyacakları projelerle 500-700 bin kişiye iş imkanı sağlayacaklarını ifade ederek, Türkiye'yi Balkanlar'ın ve Orta Doğu'nun, Asya cumhuriyetlerinin güveneceği, sırtını dayayacağı bir merkez haline getireceklerini anlattı. Partisinin dışında hakları ve özgürlükleri savunmaya yüreği yeten hiçbir parti bulunmadığını iddia eden Ağar, ''Cumhuriyetin gücü başörtülü evlatlarını da, başörtüsüz evlatlarını

da yan yana, aynı sırada oturtur. Onlar bizim kadınlarımız. Bu ülkenin insanını, kadının başörtüsü üzerinden böleceklerin karşısında Mehmet Ağar var. Hepsi bizim evlatlarımız'' dedi.

Ağar, İstanbul'a huzur ve güvenin lazım olduğunu, kadınların çantalarını kollarına takıp alışverişe gidebildikleri, çocukların suç çetelerinin ağına düşmeyeceklerinden emin oldukları bir İstanbul istediklerini kaydederek, ''İstanbul'da sokakları 15 günde milletle beraber teslim alacağız'' diye konuştu. Bunu polis teşkilatıyla beraber başaracaklarını ifade eden Ağar, sokaklarına hukukun ve huzurun hakim olduğu dev bir İstanbul'un kendi iktidarları döneminde ortaya çıkacağını kaydetti.

Seçimden seçime değil, 4.5 yıldır eşiyle beraber Anadolu'nun her köşesini gezdiğini anlatan Ağar, ''Mehmet Ağar'a hiç başkaları gibi ipek yorganlar, atlas örtüler nasip olmadı. Allah bize zor görevler nasip etti. Başarıyı ihsan etti. Biz milletin yüreğindeyiz'' ifadelerini kullandı. Haksız hiçbir güce boyun eğmediklerini, kimsenin karşısında bel bükmediklerini ifade eden Ağar, ''Bilerek hata yapmadık. Milletin rızası olmadan başka hiçbir işin peşinden koşmadık. Zorlukların karşısında yılmadım. Günü geldi

arkamızdan vurmaya çalıştılar, ihanetler oldu. Dönüp bakmadık. Milletin haysiyetin, gururun yanındaki tavrı bizi iktidara taşıyor. Hiç kimse Ankara'nın puslu havalarında hükümet modelleri çıkarmasın. İstanbul'da koalisyon modelleri çıkarmasın. Demokrat Parti milletin iktidarıdır'' dedi.

Mitinge eşi Emel Ağar ile katılan Mehmet Ağar'ın konuşması sık sık ''Başbakan Mehmet'' tezahüratlarıyla kesildi.

(AS-AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title