Haberler

Dp Milletvekili Adayları Vali ve Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Dp Zonguldak Milletvekilleri Adayları Ali Uzun ve Hayrettin Soydaş, Vali Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Secaattin Gonca'yı Makamında Ziyaret Etti.

DP Zonguldak Milletvekilleri adayları Ali Uzun ve Hayrettin Soydaş, Vali Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Secaattin Gonca'yı makamında ziyaret etti.

DP Zonguldak Milletvekili Adayı Ali Uzun ile TTK Eski Genel Müdürü ve DP Zonguldak Milletvekili Adayı Hayrettin Soydaş, DP Zonguldak İl Başkanı Turgut Hamzaçebi, Teşkilat Başkanı Yakup Aptioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önce Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti. Yapılan sohbetin ardından daha sonra milletvekili adayları Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca'yı ziyaret etti.

Milletvekili adaylarına seçimde başarı dileyen Gonca, "Ticarette çeklerin siyasette seçimin zamanı çabuk gelirmiş. Önemli çalışmalar yaptık. Uzun uğraşlarımızla hazine garantili, 23 Milyon euro dış kredi aldık. İmar ve ıslah gibi bir çok sorunda önemli yol katettik.kısa bir süre sonra 70 hektar alanı imara açacağız. Kendi aslı görevlerimizi de aksatmadan yerine getiriyoruz" dedi.

Çalışmalarında başarı temennisinde bulunan Uzun ve Soydaş ise, "DP milletvekili adayları olarak her ne kadar programımız yoğun olsa bile kentin sahipleri olan vali ve belediye başkanını ziyaret etmemek olmazdı. Vali ve Başkan bizim içinde öncelik verdiğimiz önemli kişilerdir. Çalışmalarını çok yakından izliyoruz" diye konuştular.

(SD-İÇ)

14.06.2007 19:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title