Haberler

DP İlçe Başkanı Koylu, Belediye Başkan Saatcı'yı Ziyaret Etti

Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Atınç Koylu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı Makamında Ziyaret Etti.

Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Atınç Koylu ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti.

Göreve yeni başlayan DP Fethiye İlçe Başkanı Atınç Koylu, Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı olarak belirledikleri ilkeler doğrultusunda siyaset yaptıklarını belirterek, "Hiçbir insan ya da düşünce birliği, siyasi ya da manevi topluluğun içinde yaşadığı toplumun değerlerine kayıtsız kalmamalı, yaşadığı toplumun inançlarına saygı duymalı ve o inançların gereklerinin sağlanması konusunda işbirliği içinde olmalı" dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı ise son yıllarda Fethiye'de siyasi yaşamın seviyeli bir düzeyde yürüdüğüne işaret ederek, şunları söyledi:

"Son 1,5 yıldır Fethiye'de siyasi yaşam düzeyli bir seviyede gidiyor. Daha önce Atınç Koylu ile birlikte Fethiye Belediyesi çatısı altında ilçemize hizmet ettik. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. 1960'lı yıllarda Türk demokrasisine önemli hizmetlerde bulunmuş bir partinin çatısı altında siyaset yapıyorlar."

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title