Haberler

Dp Genel Başkanı Soylu'nun İnegöl Ziyareti

Dp Genel Başkanı Süleyman Soylu, 'Beyaz Yürüyüş' Sloganıyla Çanakkale'den Başlattığı Ziyaretler Kapsamında Bursa'nın İnegöl İlçesine Geldi.

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, 'Beyaz Yürüyüş' sloganıyla Çanakkale'den başlattığı ziyaretler kapsamında Bursa'nın İnegöl ilçesine geldi.

DP Bursa İl Başkanı Füsun Yaşar ve bazı yöneticilerle birlikte İnegöl'e gelen DP Genel Başkan Soylu, belediye önünde vatandaşlarla tokalaştı. Daha sonra İnegöl Ziraat Odası'na geçen Soylu, "Ne zaman bizim başımız sıkıştıysa çiftçinin de başı sıkıştı. Biz, temiz, ahlaklı, demokrasinin tüm kurallarının tam olarak işletildiği, gençlerimizin geleceğinin güvence altına alındığı, yapılanları satan değil, hizmetlere hizmet katan, fabrikaları cıvıl cıvıl üreten, esnafı ve çiftçisinin bollukla, bereketle buluştuğu, laf üretilen değil iş üretilen, 2023'lerin zengin ve müreffeh Türkiye'si için yollara düştük. Yerel seçimlerin fırtına partisi olacağız" dedi.

CHP lideri Deniz Baykal'ın kendi yaşından fazla siyasette olduğunu söyleyen Soylu, "Ekonomide büyük bir durgunluk var. Esnaf sıkıntı içinde, vatandaş icra, haciz kıskacında, ama CHP ve AK Parti birbirleriyle laikliği ve dini siyasallaştırarak kavga ediyorlar. Bunlar siyasetin malzemesi değildir. Türkiye'nin önünü cepheleştirerek, bölerek kapatmaya çalışıyorlar. Sayın Baykal'ın daha kaliteli bir eğitim ve sağlık için kavga ettiğini siz hiç gördünüz mü" diye sordu.

Bugün Türkiye'nin mısır, buğday ve tohum ithal ettiğini, kaçak hayvan girişlerine çözüm bulunamadığını anlatan Soylu, "Tarım sektörünü kalkındıracak reform yapamıyoruz. Tarım kalkınırsa esnaf kalkınır, esnaf kalkınırsa ülke kalkınır. Geçen yıl 117 bin esnaf kepenk indirdi" şeklinde konuştu.

TBMM'deki 4 partinin de ideolojik partiler olduğunu ileri süren Süleyman Soylu, kendi aralarında kavga çıkardıklarını, gerginlik üstüne gerginlik ürettiklerini, bunun demokrasi tiyatrosu gibi göründüğünü dile getirdi.

(SB-MŞ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title