Haberler

Dp, Adıyaman'da Seçim Startı Verdi

Demokrat Parti (Dp) Genel Başkan Yardımcısı ve Adıyaman 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Nedim Bilgiç, Dp'nin Anavatan Partisi'yle Birliktelik İçinde Olduğunu Söyledi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Adıyaman 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Nedim Bilgiç, DP'nin Anavatan Partisi'yle birliktelik içinde olduğunu söyledi.

DP Genel Başkan Yardımcısı ve 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Nedim Bilgiç'le beraber diğer adaylar İsmail Sümer, Mehmet Öztekin, Fatma Karakuş ve Hüseyin Kamil Sonsayar, ilde partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Oluşturulan konvoya DP bayraklarıyla süslenen atlar öncülük etti. Parti binasında partililere seslenen Mahmut Nedim Bilgiç, Türkiye'de hızla yükselen bir trendlerinin olduğunu kaydederek, "Bütün Türkiye'de Anavatan Partisi'yle bir birliktelik içersindeyiz. Umut ediyorum ki; 9 Eylül'de

yapılacak olan kongreyle, gönül birlikteliğimiz fiziki birleşmeye dönüşecektir. İki partinin birleşmesini taban istediği için bunun önünde engel göremiyorum" dedi.

Partisinin cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yıpratıldığını ileri süren Bilgiç, "Cumhurbaşkanlığı sürecinde AK Parti bize açık olmadı. Adaylarının bile kim olduğunu bilmiyorduk. Biz demokrasiden ve özgürlükten yanayız. Demokrasinin en yüce değer olduğunu bizim parti kadar savunacak kimse ne geldi, ne de gelecektir. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde aldığımız yaralar kapandı ve oy oranımız hızla artıyor. Yapılan tüm yanlı anketlere rağmen partimizin oy oranı en düşük yüzde 13 çıkıyor. DP, Adıyaman'da olduğu

gibi tüm Türkiye'de gümbür gümbür geliyor" diye konuştu.

(AA-VB-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title