Haberler
Güncelleme:

Mekanı kurşunlamanın bedeli ağır oldu: Dövüldü, araçtan yola atıldı, başka bir aracın altında kaldı

Bursa'da tartışığı bir eğlence mekanını kurşunladıktan sonra uzlaşmak isteyen Metin Özcan, uzlaşma için talep edilen parayı ödemeyi reddedince iş yeri basılarak önce darbedildi, ardından zorla bir araca bindirildi. Yol ortasında araçtan atılan talihsiz adama seyir halindeki başka bir araç çarptı. Özcan'ın hayati tehlikesi devam ediyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (48)

hüsnü:

Bıktık bu mafya bozuntularından. En ağır şekilde ceza verilmeli. Texas mı lan burası.

77
6
yanıtYanıtla
Jöntürk:

Ne ukalalık yapıyorsun gerzek yani ülke mafya bozuntuları denetçiler için mi kuruldu? Türkiye senin babanın malı değil gerekirse senin gibiler sürgüne gidecek. İnsan düştüğü yerden kalkar bu iğrenç sistem senin gibi esfele sefilin üretti.

yanıt0
yanıt3
Eğitim şart:

Mafya bozuntulu tipler çoğaldı. Bunun önüne geçmek için sorumlular ne gibi önlem alıyor. Mal tipler( kişiliği oturmamış itler) türk dizileri izleyerek ortalıkta adamım diye geziyor. İşin daha kötüsü bu insanlar toplumumuzda prim yapıyor.

yanıt4
yanıt0
patlicanciamica:

idam şart alkol satan yerlerin kapatılması şart içki mekanları kapatılması şart hırsızların parmaklarının kesilmesi şart bir kişye etrafını 4-5 kişi halide sarıldığı halde darp edenlere 11 metra ebatlarında 6 ay zindan ve eşşek sudan gelenekadar dövülmeleri şart kısas şart. . Ulan ne diyom ben şeriat istiyorum diye hakkımda suç duyurusu başlatacaklar

45
27
yanıtYanıtla
...:

ulan her seyin serbest oldugu ülkelerde suç oranı her şeyin yasak olduğu sözde müslüman ülkelerden o kadar düşük ki. Senin gibilerin olduğu toplumları sadece yönetebilmek için böyle yobaz beyinler gerekiyor ve bunu da iyi başarıyorlar. saygılar.

yanıt3
yanıt12
Dürbünlü:

Su testisi su yolunda kırılır.

yanıt8
yanıt3
sdadsa:

haydi yallah irana !!!

yanıt7
yanıt13
Unitimsah:

Soz konusu ummetcilikse arap ulkerinde de yasayabilirsin. Nasil olsa orada arap turk farketmiyor ? Yoksa ediyor mu :) arap ulkerinde bir kac yil yasayanlarla konusmalisin. Tatmin olmazsan orada yasayabilirsin. Elhamdullillah hepimiz muslumaniz. Yoksa degil mi :)

yanıt8
yanıt7
PADİŞAH:

YALLAH ARABISTANA

yanıt3
yanıt4
varmısınız:

kabul bizler arabistana gidelim din düşmanlarıda cehenneme

yanıt3
yanıt0
sülo:

iş de türkiye gerçeği güvenlik güçleri nerde?

53
13
yanıtYanıtla
fghj:

BOŞ KONUŞMAYIN LAN NE TÜRKİYESİ BAŞKA ÜLKELERDE CESETLERİ BİLE BULUNMUYOR VE BUNLAR HER ÜLKEDE OLAN ŞEYLER BEĞENMİYORSAN DEFOL GİT BU ÜLKEDEN KURBAN OL SEN BU ÜLKEYE.

yanıt18
yanıt54
Ahulan:

Mesela meksika dimi

yanıt2
yanıt0
Ahulan:

Yok yok yada kolombiya

yanıt2
yanıt0
Ahulan:

Olmaz olmaz uganda yı da ekleyelim

yanıt2
yanıt0
odtülü:

yokki :D

yanıt2
yanıt0
fagr:

adam yiyip içmiş mekani kurşunlamis malum bir mekan zaten adamlar da adami bulup dövmüsler

yanıt2
yanıt2
ahmet:

gittiğin yerlerin tekin olmadığı bile bile gideceksin, adamların mekanını kurşunlayacaksın, sonra devlet beni kurtarsın. adam olanın bu yerlerde işi olmaz. bu yerlerin müşterisi olmasa bu yerlerde ne açılır ne çalışır.

28
3
yanıtYanıtla
CEMİL TARAKÇI:

Çok fazla göç alan yerlerden biri de bursa. Bursa nın kendi insanı iyidir

13
13
yanıtYanıtla
Kekoizme hayır:

Kekoları sürün, kent düzelir

yanıt7
yanıt0
BRS16:

BUNLAR NERENİN HANZOLARIYMIŞ

25
1
yanıtYanıtla
Bursalı:

Sadece bir soru Marmara''da egede Akdeniz''de eğlence sektörü kimin elinde ? PKK parasıyla sektörü işleyenler bunlar bursali degil bursayiyasanmaz kılan şehir eskiyalari devlet neden bunu görmezden geliyor

17
8
yanıtYanıtla
İSTANBUL LU:

Yine mi Bursa

21
3
yanıtYanıtla
Adsız:

Başka ülkelerde bunların cesetleri bulunmuyorsa sen git oraya biz burdayız ve burda kalacağız. Bizler bu vatan uğruna şehitler vereceğiz senin gibi soytarılar bu vatanı bizim terk etmemizi isteyecek. Yok öyle üç kuruşa beş pasta o gün gelirse kim gideceğini görürüz bak hemen zoru görünce batıdaki sizi koruyan dedelerinize sığınıyorsunuz . Bu alkol satışı yasaklansın kapatın bu iğrenç yerleri bakın cezalar ağırlaşsın kimse kimsenin kafasını öldüresiye yere vuramaz suçu ne olursa olsun mahkeme .

yanıt6
yanıt1
İSTANBUL LU-ADSIZ A CVP:

Adsız kardeşim Bursa sevdiğim ve çok sık gidip geldiğim bir yer, son yıllarda aldığı göçler sebebi ile midir bilinmez fakat o kadar çok cinayet, uyuşturucu fuhuş gibi haberler okuyoruz ki Bursa eskisi gibi değil. Ayrıca bana vatan millet sakarya mevzularını yapma ben bir ülkücü olarak bunun tillahını bilirim.

yanıt7
yanıt1
Adam mı yani:

Sen adamın mekanına posta koyacaksın adam da sana eyvallah diyecek ha. İçince sapıtanları masaya oturtmayacaksın

10
12
yanıtYanıtla
burusli:

ülke yol gecen hanına dondu herkes kendı adaletını kendı saglıyor kım ne yapmıs ne etmıs kımse kımsenın umrunda degıl

19
2
yanıtYanıtla
......:

BIRAKIN ŞUNLARI . AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE . BUNLARIN HEPSİ BU ÜLKENİN PARAZİT KİTLESİ .

20
1
yanıtYanıtla
MURE:

BİZİM BURALARDA BAŞINI KIRSALAR EN AZ 50 BİN KAN ALINIR

1
14
yanıtYanıtla
Türk:

Nereymis sizin oralar

yanıt1
yanıt0
YILLARDA:

Bahçeli sana güveniyorum baro yu nasıl susturdun şu mahalle başı boş mağaraları ve başı boş köpek leri de susturur san hane halkı rahatça caddelerde dolaşsın

yanıt0
yanıt2
DEDE:

KAPATIN ŞU PAVYONDUR GECE KULUBÜ VE BARLARI. .

8
2
yanıtYanıtla
ali:

Ah be kardeşim ne diye böyle işlere heveslenirsiniz ki. Kimse ölümsüz, yenilmez değil. Tetiği çekmek çok kolay, marifet değil bunlar yapmayın işte.

6
3
yanıtYanıtla
BİLİRKİŞİ RAPORU:

Benim canım ülkemde , kanunlara uymayan kişiler her zaman devlet tarafından cezalandırılır. Toplum, cezayı kendisi vermek yerine işi devlete bırakmalıdır. Kanunlara uyanın her zaman için rahat eder. Devlet için toplum düzeni her zaman ön plandadır. İçiniz rahat olsun.

0
9
yanıtYanıtla
hüseyin ölçek:

bilmez kişi geç gelen adalet - adalet değildir işe yaramayan adaleti kim ne yapsın ?

yanıt5
yanıt1
bilen:

türkiyede işler senin dediğin gibi değil , sen hangi ülkedensin

yanıt2
yanıt0
Cüheyla:

Almanyayla Amerikayla falan karıştırdınız herhalde.

yanıt0
yanıt1
ARTVİNLİ:

Eşi, nin parmağı daha önceki bir olaydan dolayı kırıkmış eşin demekki gece aleminde kavgalarla uğraşıyormuş hesaba itiraz et mekanı silahla tara sonuç budur işte

5
3
yanıtYanıtla
HALKIN SESİ:

artık devlet su pavyon gece kulubu gibi yerlere bir el atsın devlet içinde mafyacılık taslayanları da idam etsin. . . hapse atmasın idam etsinnn idammmm . ya da idam olmayacaksa rusların mahkumlara yaptıgı gibi ayagında zincirle devlet yararına amelelik yaptırsın havadan yedirip içirmesin. anlamadığım şey herkesin istekleri bu doğrultuda oldugu halde neden hala ceza sistemimizi değiştirmiyoruz. .

5
2
yanıtYanıtla
Analizci:

Sence Türkiye ye idam gelir mi. Gelirse emin ol çoğu siyasetçinin pisliği çıkar. Siyasiler bunu bilerek idam isterler mi tabiki hayır

yanıt0
yanıt0
PADİŞAH 4. THORVEN:

YINEMI BURSA O ZAMAN BURSA COCUGUYUM HER YERDE . . . . . . .

2
3
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

devlet otoritesinin olmadığı yerlerde böyle mafyavari pislikler olur. . . . . . kanunlar aciz devlet aciz. . . çok yazık. . . . suçlular karşısında abd yasalarına ve abd polisine hayranım.

3
1
yanıtYanıtla
Ing:

Eylenmeyegidiyorsan adam akilli kaliteli yere gideceksin gidip yemis icmissin ondan sonra hesaba caz yapmissin adami o gibi yerde yerler adamlar izinvermez birileri gelip posta koymasina yanlis kapiyi calmis bu gibi yerlerde normal

2
1
yanıtYanıtla
comolokko61:

SERENGETİ

3
0
yanıtYanıtla
Mesut:

HAlbuki adalete sığınsalar bunlar olmazdı. İşyeri kurşunlanan beyefendiler şikayetçi olsa saldırgan vatandaş hemen yakalanarak gerekli işlem yapılırdı. Sokaklarda hırsızlık, yankesicilik, gasp yapan, dolandırıcılık ve sahtecilik yapan, yaralama yapan insanların yakalanarak hapse atıldığı ve bir daha suç işlemelerine devletimizin fırsat vermediği iyi bilinen bir gerçek. Adalet bu kadar keskinken sistem mazlumu koruyup suçluya karşı bu kadar keskin 4 4 lük işlerken farklı yollara sapmak niyedir

1
2
yanıtYanıtla
comolokko:

mesut ne içiyorsun kardeşim bize de söyle lütfen.

yanıt0
yanıt0
emrah:

''elimde deodorant şişesiyle geziyorum'' diyeni de ilk defa duydum :)

0
0
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Ucuza kaçmış parfüm zamlandı diye

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title