Haberler

'Dövmedim Kovdum'

Manken Deniz Akkaya'nın Kendisini Dövdüğü Gerekçesiyle Bir Yıl Önce Savcılığa Şikayet Ettiği Eski Sevgilisi Murat Aslan Hakkında, Kasten Yaralama Suçundan 1 Yıldan 3 Yıla Kadar Hapis İstemiyle Dava Açıldı.

Manken Deniz Akkaya darp ve hakaret iddiasıyla, bir yıl önce Beykoz Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Akkaya savcılığa verdiği dilekçesinde "Olay günü manken arkadaşım Güzide Duran'ın evine ziyarete gitmiştim. Daha sonra oradan arabamla diğer arkadaşım Bilge Kara'nın evine gittim. Gecce saat 01.30-02.00 sıralarında Murat'ın Beykoz Konakları'ndaki evine geldim. İçeri girer girmez bana; 'O..., k...., neredeydin, ne yapıyordun? Ben senin ne işler yaptığını biliyorum' diyerek, beni tekme tokat dövdü. Ağzım kanadı. Kulağımda işitme zorluğu oluştu" demişti.

Deniz Akkaya'nın kötü giden işleri nedeniyle bunalımda olduğunu söyleyen Murat Aslan ise, eski sevgilisini dövmediğini belirtmiş ve "Bana 23.00'te geleceğini söyledi. Sabaha karşı 03.00'te geldi. Alkolden ayakta duramıyordu. Nedenini sordum. Bana küfretti. Ben de onu evine gönderdim. Açıkçası kovdum." demişti.

Soruşturmayı tamamlayan Beykoz Cumhuriyet Savcılığı kasten Deniz Akkaya'yı vücuduna acı verecek şekilde darp ettiği gerekçesiyle Murat Aslan hakkında TCK 86/1 maddesinde belirtilen kasten yaralama suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Akkaya'nın Kulak Burun Boğaz uzmanı Doç Dr. Dilaver Özturan'dan aldığı raporda işitme kaybı bulunduğu anlatılan iddianamede, Beykoz Adli Tıp Şube Müdürlüğü tarafından verilen raporda ise yaralanmanın basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek nitelikte olduğu belirtildi. Akkaya'nın eski sevgilisi hakkında esrar içmek ve bulundurmak suçundan yaptığı başvuru ise Aslan'ın Adli Tıp Kurumu'nda yapılan tahlillerde temiz çıkması üzerine takipsizlik kararı aldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title