Haberler

Dövme Bağımlısı Rus, Güzel Görünmediği İçin Cinsel Organını Kestirdi

Güncelleme:

Rusya'da yaşayan 32 yaşındaki dövme bağımlısı adam, estetik durmadığı ve o bölgelere dövme yaptırmakta zorlandığı gerekçesiyle geçirdiği operasyon ile cinsel organını, testislerini ve göğüs uçlarını aldırdı.

Adam Curlykale, 12 yıldır durmadan vücuduna dövme yaptıran bir bağımlı. Adam vücudunun bazı kısımlarını vücüt sanatının görünümünü bozduğu için ortadan kaldırmaya karar vermiş. 32 yaşındaki adam, bu amaçla yaptırdığı operasyon ile cinsel organını, testilerini ve göğüs uçlarını aldırdı.

Dövme Bağımlısı Adam, Güzel Görünmediği İçin Cinsel Organını Kestirdi

YÜZDE 90'I DÖVMELERLE KAPLI

Vücudunun neredeyse yüzde 90'ı dövmelerle kaplı olan adam bir kanser hastası. Rusya'nın Kaliningrad şehrinde yaşayan Adam, 12 yıldır göz bebekleri dahil tüm vücudunu dövme ile kaplama sebebinin de hastalığı olduğunu söylüyor.

Dövme Bağımlısı Adam, Güzel Görünmediği İçin Cinsel Organını Kestirdi

BEĞENMEDİĞİ YERLERİ ALDIRDI

Vücudunun bazı kısımlarına dövme yaptırmakta zorlanan adam, o kısımları ameliyatla aldırdı. Meksika'da geçirdiği ameliyat sonrası Adam, oldukça mutluydu. Operasyondan sonra sosyal medya takipçileriyle hastanede çekilmiş fotoğraflarını bile paylaştı.

Dövme Bağımlısı Adam, Güzel Görünmediği İçin Cinsel Organını Kestirdi

KALAN KISIMLARI DA DOLDURACAK

Adam hastalığının geride bıraktığı izleri kapatmak için dövme yaptırmaya başladığını ancak daha sonra bunun onda karşı konulamaz bir tutkuya dönültüğünü söylüyor.

Kanseri yenmeye başaran Adam, en sevdiği renk gri ve tonları olduğu için vücudunu bu şekilde boyattı. Adam halen cildinde mürekkepsiz kalan küçük kısımları da doldurtmak istiyor.

Çılgın adam, "Dövmeleri kendim tasarlıyorum çünkü bu benim vücudum. Kendime özgü bir vizyonum var ve bunu adım adım gerçekleştiriyorum " diyor.

Dövme Bağımlısı Adam, Güzel Görünmediği İçin Cinsel Organını Kestirdi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (125)

Meçhul:

Biri şunun üstüne beton döksün..

39
4
yanıtYanıtla
ismail66:

bence o kafada o vucudun üzerinde estetik durmuyor kesilmesinde bir mahsur görmüyorum

33
2
yanıtYanıtla
Batu:

Benden önce davranmışsın yorumda eline sağlık :D

yanıt6
yanıt1
Cordyseps:

Bir insanlıktan çıkma örneği daha ahir zamanda normal heybeleri doldurun kıyamet yakın.

31
1
yanıtYanıtla
Gerçek:

Kafasını kestirseymiş beyinsiz şerefsiz..

28
2
yanıtYanıtla
ppp:

kestirdiği yerlerini kullanmıyorsa boşuna yer kaplamasın diye düşünmüş ağırlık yapıyordur belki

26
0
yanıtYanıtla
Ben??:

Metal teneke gibi olmuş ağzının ortasına vurasım geldi kötüü

25
1
yanıtYanıtla
içinizden biri:

salak başka diyecek kelime bulamıyorum

21
0
yanıtYanıtla
Akıllı Adam:

Adam en doğrusunu yapmış,yaşamak cinsellik değil.Bir erkek olarak ara sıra ben de kestirmeyi düşündüm,kullanamadığım organın derdini niye çekeyim?

11
10
yanıtYanıtla
Ne mallar var yaa:

Allah bu embesili insan diye yaratmış ama beyin vermemiş.

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title