Haberler

Dostluk kazandı

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi takımları, 15 Temmuz kupasında buluştu.

İki kulüpten 68 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi branşı, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma adına turnuva düzenledi. 15 Temmuz Kupası olarak adlandırılan turnuvaya Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi sporcuları katıldı. Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Masa Tenisi Salonu'nda yapılan organizasyona, minik, küçük, yıldız ve genç kategorilerinde toplam 68 sporcu katıldı. Dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

"Özel bir turnuva oldu"

Ödül töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Biberci, misafir takım İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü'ne teşekkür etti. Turnuvanın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü anısına yapıldığını belirten Biberci, " İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü'nü burada misafir ettik. Küçük büyük bütün sporcularımız hem maç yaptı hem de yeni arkadaşlarıyla antrenman fırsatı yakaladı. Sporcularımızın yanı sıra ailelerimiz de bu önemli günü bizimle paylaştılar. Turnuvadaki amacımız yarışmadan ziyade, ülkemiz için önemli bir gün olan 15 Temmuz'u unutturmamaktır. Özel bir turnuva oldu. Bu etkinlikleri devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Biberci, spora büyük önem ve destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür ederek, "Biz de bu desteği en iyi şekilde kullanarak tüm Bursa'ya masa tenisi sporunu yaygınlaştıracağız" dedi.

İnegöl Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü İsmail Gümüş de organizasyondan dolayı Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticilerine teşekkür etti. Etkinliğin sonunda, turnuvaya katılan sporcular hatıra fotoğrafında buluştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor İnegöl Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title